Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Ceintuurbaan (1072GD)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

70m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Indeling
Betreed dit charmante en goed onderhouden appartement en laat je verbazen door het potentieel ervan. Met een ruime woonkamer, een moderne badkamer en een slaapkamer, biedt dit appartement de perfecte woonruimte voor een single, stel of klein gezin.

De woonkamer baadt in natuurlijk licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. De open plattegrond vloeit naadloos over in de keuken, ideaal voor het ontvangen van gasten of gewoon ontspannen na een lange dag.

De slaapkamer biedt een rustgevend toevluchtsoord, perfect om te ontspannen en op te laden. De moderne badkamer is uitgerust met alle gemakken, compleet met een comfortabele douche en strakke afwerking.

Omgeving
Dit bijzondere appartement is gelegen in Amsterdam aan de Ceintuurbaan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 63 m2 en is gebouwd in 1900.
Uniek wonen in Amsterdam. Dat is mogelijk in deze omgeving. Ceintuurbaan 208-2 bevindt zich in de buurt Cornelis Troostbuurt. De buurt heeft een relatief groot aantal jonge bewoners tussen de 25 en 44 jaar. Bovendien is het een systematisch rustige buurt onderzocht op bevolkingsdichtheid.
Het huis is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, op loopafstand van een supermarkt en op loopafstand van een treinstation. Daarnaast ligt de nabijgelegen snelweg op slechts 3 minuten rijden.

Prijs per maand: €2.250, - excl. nutsvoorzieningen

Beschikbaar: 15-07-2024

Borg: 2 Maanden huur

Oplevering: Gestoffeerd.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

70m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Huurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Ceintuurbaan
  • 1072GD
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod