Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Barkasstraat (1086VJ)

Per direct beschikbaar

€ 2.150 p/m

92m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Fantastisch ruim appartement in een prachtig woongebouw aan de Barkasstraat in IJburg West. Gelegen op de 6e verdieping en ongeveer 92 m² groot. De woonkamer is ruim met een halfopen keuken voorzien van alle gemakken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een ruim balkon op het oosten met een spectaculair uitzicht. Het appartement wordt gestoffeerd verhuurd, exclusief servicekosten, inclusief berging en parkeerplaats.

OMGEVING: Welkom in IJburg West - Een levendige en moderne wijk in Amsterdam.

Boordevol winkels en voorzieningen die het dagelijks leven aangenaam maken. IJburg West is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Een bruisende buurt met volop recreatie en groenvoorzieningen. Het appartement heeft een energielabel A en biedt 2 slaapkamers. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Beschikbaar vanaf 1 juli 2024.

Kort samengevat: Ruim, licht en modern appartement met prachtig uitzicht, gelegen in het levendige IJburg West. Met diverse voorzieningen en goede bereikbaarheid, ideaal voor gezinnen en werkende professionals.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.150 per maand

Oppervlakte

92m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Barkasstraat
  • 1086VJ
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod