Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Van Walbeeckstraat (1058CJ)

Per direct beschikbaar

€ 1.950 p/m

60m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Gerennoveerd 3-kamerappartement met balkon gelegen op de 2e verdieping van een goed onderhouden complex.

Dit aantrekkelijke appartement biedt een combinatie van originele details (kamer en suite, glas-in-lood) en modern comfort (keuken, sanitair, technische installaties). Zorgeloos wonen op een prachtige locatie in het stadscentrum, nabij het Vondelpark en de Grachtengordel.

NIET VOOR DELEN
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers worden studenten en/of vrienden verstaan die samen het huis huren. Werkende alleenstaanden, een stel of een jong gezin komen in aanmerking voor deze woning.

INDELING
2e verdieping: entree, hal, badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel, keuken met inbouwapparatuur en deur naar balkon (ongeveer 5m2 op het westen) met bergkast met cv-installatie en wasmachine, slaapkamer met openslaande deuren naar balkon, woonkamer, slaapkamer.

LOCATIE
Het huis is gunstig gelegen ten opzichte van de Zuidas en Schiphol. Uitvalswegen (A10, A1, A2, A4 en A9) en openbaar vervoer in de buurt. Parkeren voor de deur met parkeervergunning. Diverse winkels, restaurants en cafés (en het Vondelpark!) op loopafstand.

HET ONDERHOUD
Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden complex. Het complex wordt beheerd door de VvE. Alle installaties in de woning voldoen aan moderne eisen.

BIJZONDERHEDEN
- niet geschikt voor delen;
- huur is exclusief gas/water/licht;
- borg 2 maanden huur;
- minimale huurperiode is 1 jaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.950 per maand

Oppervlakte

60m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Van Walbeeckstraat
  • 1058CJ
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod