Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Henri Polaklaan (1018CR)

Per direct beschikbaar

€ 5.900 p/m

146m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig dubbel benedenhuis met kelder in het hart van de Plantagebuurt.

Dit gerenoveerde appartement op Henri Polaklaan 27H in Amsterdam-Oost heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime voor- en achtertuin en een luxe keuken. Op de begane grond bevindt zich de eetkamer, keuken en woonkamer met toegang tot de tuin. In de kelder zijn de hoofdslaapkamer met badkamer en inloopkast, nog twee slaapkamers, badkamer en berging. Kenmerken zijn o.a. vloerverwarming, energielabel A, luxe keuken, houten vloer en huurprijs van €5.900 per maand, exclusief gas, water en elektriciteit.

Gelegen in de levendige Plantagebuurt op loopafstand van Artis, winkels en horeca. Een unieke kans om te wonen in een van de populairste buurten van Amsterdam. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 5.900 per maand

Oppervlakte

146m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Henri Polaklaan
  • 1018CR
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod