Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

President Steynstraat (1091NB)

Per direct beschikbaar

€ 1.700 p/m

60m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim 3-kamerappartement nabij Amstelstation

Dit lichte appartement op de President Steynstraat 11-II in Amsterdam-Oost, bij het Amstelstation, bevindt zich in een gezellige buurt met diverse eet- en winkelmogelijkheden op loopafstand. Op korte fietsafstand van het Oosterpark, Park Frankendael, de Pijp en het centrum van Amsterdam.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, badkamer met ligbad, wastafel en toilet, en keuken met wasmachineaansluiting. Het balkon op het Zuidoosten is bereikbaar vanuit de keuken en beide slaapkamers. Op de vierde verdieping is een berging beschikbaar zonder extra kosten.

Maximaal 2 bewoners. Huurperiode van maximaal 2 jaar. Kale huurprijs per maand is € 1700,- met een waarborgsom van € 3400,- (gelijk aan 2 maanden huur). Beschikbaar per direct. Huisdieren niet toegestaan. Exclusief gas, water en elektriciteit.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.700 per maand

Oppervlakte

60m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • President Steynstraat
  • 1091NB
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod