Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Keizersgracht (1017EW)

Per direct beschikbaar

€ 2.850 p/m

71m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

'Gezellig en licht appartement van ongeveer 71m2, gelegen op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht over de grachten.

Indeling:

Tweede verdieping: Lichte woonkamer met een prachtig uitzicht over de grachten, ruime woonkeuken aan de achterzijde, badkamer met douche, wastafel en toilet.
Derde verdieping: Overloop, ruime hoofdslaapkamer aan de voor- en achterzijde. Dakterras bereikbaar via de keuken.

Buurt:

Het appartement is gunstig gelegen tussen Vijzelgracht en Utrechtsestraat. Op korte loopafstand vind je vele leuke restaurants, winkels, supermarkten, culturele hoogtepunten en nog veel meer. Uitstekende openbaar vervoer mogelijkheden met tram en metro.

Verhuisadviseurs:

Verhuisadviseurs is opgericht in 1984 en is zeer succesvol geworden in het vinden van passende accommodaties voor werknemers en hun gezinnen van nationale en internationale bedrijven.'

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.850 per maand

Oppervlakte

71m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Keizersgracht
  • 1017EW
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod