Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Oostenburgervoorstraat (1018MR)

Per direct beschikbaar

€ 2.475 p/m

95m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

**TE HUUR: PRACHTIG HOEKAPPARTEMENT VAN ONGEVEER 95 M2 IN VOORMALIG PAKHUIS MET SCHITTEREND UITZICHT OVER PARK EN WATER IN RUSTIGE BUURT VAN HET CENTRUM**

Dit lichte en aantrekkelijke hoekappartement is gelegen op de eerste verdieping van een voormalig pakhuis op de Oostelijke Eilanden en Kadijken. Het appartement beschikt over een open keuken met inbouwapparatuur, originele details zoals oude ramen, een aantal kleine balkons met een prachtig uitzicht, een nieuwe visgraatvloer en een gemeenschappelijke, fraai onderhouden binnentuin waar je een boot kunt aanmeren.

De omgeving biedt diverse voorzieningen, zoals winkels, restaurants, supermarkten, en sportfaciliteiten, evenals tramhaltes richting het centraal station. Het appartement wordt verhuurd voor €1.950,00 per maand, exclusief gas, licht, water, tv en internet. Roken en huisdieren zijn bespreekbaar, en de maximale huurperiode is 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Beschikbaar vanaf 9/1/2020. Borg bedraagt 2 maanden.

*Oppervlakte: ca. 95 m2
*Huurprijs: €1.950,00 per maand
*Beschikbaar vanaf 9/1/2020
*Maximale huurperiode: 1 jaar, verlenging mogelijk
*Borg: 2 maanden
*Roken en huisdieren bespreekbaar
*Exclusief gas, licht, water, tv en internet

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.475 per maand

Oppervlakte

95m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Oostenburgervoorstraat
  • 1018MR
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod