Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Doornburg (1081JX)

Per direct beschikbaar

€ 3.250 p/m

145m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Beschikbaar voor maximaal 6 maanden, dit gemeubileerde penthouse van 145m2 met 2 slaapkamers, 2 luxe badkamers, groot zonnig terras en privé binnnenparkeerplaats. 10 minuten van tram 25 en 5 en Schiphol.
Dit nieuwe luxe 145m2 appartement met 2 slaapkamers op de bovenste verdieping bevindt zich in een splinternieuw appartementencomplex in Buitenveldert. Het gebouw en het appartement stralen moderne luxe uit.
Onder het gebouw bevindt zich de privé parkeergarage en de lift die je direct naar het appartement brengt. De woonkamer, eetkamer en terras bieden een prachtig uitzicht op groen, terwijl alle gemakken op loopafstand zijn. Het appartement is volledig gemeubileerd, heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een lift, privé parkeergelegenheid en een groot zonnig terras. Openbaar vervoer: Metrolijnen 5 en 25 en goede busverbindingen. Voorwaarden: GEEN DELEN. Huurovereenkomst op basis van Model-B contract: Maximaal 6 maanden huurperiode. Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen. Energiedocument beschikbaar. Geen garantstelling toegestaan.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.250 per maand

Oppervlakte

145m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Doornburg
  • 1081JX
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod