Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Plantagekade (1018ZV)

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

109m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim driekamerappartement met fantastisch uitzicht en twee slaapkamers, gelegen in de populaire Plantagebuurt, nabij Artis. Voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en zonnig balkon. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in een beveiligd gebied. Plantagekade is een rustige straat met alle voorzieningen om de hoek, zoals restaurants, winkels, scholen en recreatiemogelijkheden. Dichtbij Artis, Hortus Botanicus en Waterlooplein. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, diverse bus- en tramhaltes en metrostation Waterlooplein in de buurt.

Huurprijs €3.000 per maand, exclusief gas/water/elektriciteit en servicekosten van €200 per maand. Geen kinderen, huisdieren of roken toegestaan. Mogelijkheid tot privé parkeren voor €150 per maand in de afgesloten binnenplaats. Gezamenlijke fietsenstalling aanwezig. Indeling: entree, hal, berging met wasmachineaansluiting, toilet, twee slaapkamers, badkamer met bad, douche en dubbele wastafel, en woonkamer met toegang tot balkon. Keuken met inbouwapparatuur en uitzicht op het Entrepotdok.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

109m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Plantagekade
  • 1018ZV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod