Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Van Breestraat (1071ZS)

Per direct beschikbaar

€ 4.750 p/m

122m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

We bieden een mooi gezinswoning aan in een van de leukste straten van Amsterdam Oud-Zuid, de Van Breestraat. De bekende Cornelis Schuytstraat, het Vondelpark en het museumdistrict liggen op loopafstand. Op zaterdag is er een gezellige boerenmarkt op slechts enkele minuten van het huis.

Indeling:

Eigen ingang, trap naar de 2e verdieping. Overloop met gastentoilet. Ruime L-vormige woonkamer. De halfopen keuken is volledig uitgerust. De originele schuifdeuren hebben nog steeds het glas-in-lood. Balkon aan de achterzijde van de eetkamer.

De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer met bad, douche en toilet. Er is nog een grote slaapkamer en ook 2 kleinere slaapkamers. Er is een tweede badkamer met douche en toilet.

De bovenste verdieping heeft een privé dakterras!

Kenmerken:

- Gestoffeerd

- Geweldige locatie

- 4 slaapkamers

- 2 badkamers

- dakterras

- Dubbele beglazing

- Niet geschikt om te delen

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Gepubliceerde metingen zijn niet NEN gemeten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.750 per maand

Oppervlakte

122m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Van Breestraat
  • 1071ZS
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod