Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Blasiusstraat (1091CR)

Per direct beschikbaar

€ 2.950 p/m

64m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Volledig gerenoveerd en stijlvol ingericht appartement op een toplocatie! Het appartement is in 2018 intern gerenoveerd en beschikt over luxe inbouwspots, deurklinken van topkwaliteit, sanitair van gerenommeerde merken en prachtige eikenhouten vloeren met vloerverwarming. Met een plafondhoogte van 3 meter geeft deze woning een indrukwekkend ruimtelijk gevoel.

Indeling: gerenoveerde gemeenschappelijke trap, hal met garderobe en wasruimte, moderne wc, woonkamer met Frans balkon en open keuken met kookeiland en luxe inbouwapparatuur. Twee ruime slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot een balkon van 12 m2 op het zuiden. De badkamer is voorzien van een ruime douche, dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming.

Gelegen aan de rustige Blasiusstraat, een levendige buurt met diverse voorzieningen, cafés en restaurants langs de Amstel. Nabij openbaar vervoer, theaters, het Volkshotel en het bruisende Pijp-gebied. Duurzaamheidslabel B. Gemeubileerde verhuur met ingangsdatum 1 juni 2024, mogelijkheid tot verlenging na 14 maanden. Geen inwonende delers, inkomenseis van 2 keer de nettohuur, waarborgsom van 2 maanden huur.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.950 per maand

Oppervlakte

64m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Blasiusstraat
  • 1091CR
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod