Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Plesostraat (1043BV)

Per direct beschikbaar

€ 1.575 p/m

64m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

NARITAWEG - HET HART VAN MODERN AMSTERDAM

Ontdek de verhuur van Narita, gelegen in het bruisende Amsterdam. Deze collectie van 70 gevarieerde 3-kamerappartementen biedt comfortabel wonen in een stijlvolle omgeving. Met woonoppervlaktes variërend van 54 tot 107 m² is er voor ieder wat wils, van starters tot gezinnen. De appartementen zijn voorzien van Novitelli keukens met Whirlpool apparatuur, twee slaapkamers, moderne badkamers en aparte bergingen voor wasmachines.

Elk appartement wordt bijna volledig afgewerkt opgeleverd, inclusief smaakvolle betegelde badkamers van Villeroy & Boch en strak afgewerkte muren en plafonds. Buitenruimtes variëren per subtype en omvatten balkons, loggia's en terrassen, waardoor je kunt genieten van de frisse lucht op een manier die bij jou past. Narita is de perfecte plek voor wie op zoek is naar modern, comfortabel wonen in Amsterdam.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.575 per maand

Oppervlakte

64m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Plesostraat
  • 1043BV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod