Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Plesostraat (1043BV)

Per direct beschikbaar

€ 1.575 p/m

64m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ontdek Naritaweg - Amsterdam op zijn best! De verhuur van deze prachtige appartementen is nu van start gegaan. Ervaar stijlvol wonen in het bruisende Amsterdam met het type X appartement. Deze woningen hebben een woonoppervlakte variërend van 64,1 m² tot 64,7 m², 2 slaapkamers, een moderne keuken van Novitelli met Whirlpool inbouwapparatuur, een badkamer met eigentijds sanitair, een aparte berging met ruimte voor een wasmachine en diverse buitenruimtes per subtype.

Het Narita complex biedt een diverse collectie van 70 3-kamerappartementen verdeeld over 18 verdiepingen. Met 18 subtypes, variërend in oppervlakte van 54 tot 107 m², is er voor elk wat wils. De keukens van Novitelli en badkamers van Villeroy & Boch zijn prachtig afgewerkt. Afhankelijk van het subtype geniet je van een balkon, loggia of terras en loggia combinatie. Kortom, Naritaweg biedt modern comfort in het hart van Amsterdam!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.575 per maand

Oppervlakte

64m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Plesostraat
  • 1043BV
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod