Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Keizersgracht (1016DZ)

Per direct beschikbaar

€ 4.000 p/m

101m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig volledig gemeubileerd appartement van meer dan 100 m2, gelegen in een goed onderhouden monumentaal pand aan de prestigieuze Keizersgracht. Het moderne appartement beschikt over drie slaapkamers, een lift, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een zonnig terras met uitzicht over de Amsterdamse grachten.

Het monumentale gebouw wordt betreden via de kelder, die leidt naar een prachtige authentieke hal. Het appartement op de tweede en derde verdieping is bereikbaar via de trap of lift.

Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met grote ramen die een uniek uitzicht op de gracht bieden. De hele woning heeft een houten visgraatvloer en de moderne keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Aan de rustige achterzijde is een ruime slaapkamer met wastafel en douche.

Op de derde verdieping is er aan de voorzijde een ruime slaapkamer, compleet met moderne sfeerverlichting, inbouwkasten, prachtige authentieke balken en ramen. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. Aan de achterzijde van deze verdieping is de derde slaapkamer, ook ideaal te gebruiken als werkruimte.

Als kers op de taart is er een zonnig terras op de bovenste verdieping waar je kunt genieten van een zonnig Amsterdam in de luwte.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte van 101 m2 (volgens de NEN2580 norm);
- Huurprijs is inclusief meubilair en stoffering, exclusief internet/TV en de kosten voor gas/water/elektriciteit;
- Het appartement bestaat grofweg uit 3 slaapkamers, ruime woonkamer met open keuken, moderne badkamer en een zonnig terras;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling;
- Diverse op maat gemaakte inbouwkasten;
- Houten visgraatvloer;
- De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur;
- Per direct beschikbaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.000 per maand

Oppervlakte

101m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Keizersgracht
  • 1016DZ
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod