Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Pieter Cornelisz. Hooftstraat (1071BM)

Per direct beschikbaar

€ 3.450 p/m

139m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Licht en helder dubbel bovenhuis gelegen op een exclusieve locatie in het populaire Oud-Zuid. Het appartement beschikt over 4 kamers en een royaal LEEFGEDEELTE in de populaire VONDELPARK omgeving, met een terras op het zuiden op de derde verdieping en een DAKTERRAS op de vierde verdieping, eveneens op het zuiden gericht.
Volledig gerenoveerd appartement met zeer ruime woonkamer, moderne open keuken en twee slaapkamers op de vierde verdieping. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en een inloopkast naast de slaapkamers.
Gelegen in de buurt van het centrum van Amsterdam in de exclusieve winkelstraat P.C. Hooftstraat, nabij Vondelpark en Leidseplein. Dicht bij restaurants, winkels, musea en theaters. Goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto, en in de buurt van Schiphol.
Kenmerken: ruime woonkamer, gerenoveerd, volledig uitgeruste keuken, houten vloeren, dakterras, 2 slaapkamers, badkamer met bad en douche, inloopkast, gunstige ligging ten opzichte van Schiphol, centrale locatie in Amsterdam.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.450 per maand

Oppervlakte

139m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Pieter Cornelisz. Hooftstraat
  • 1071BM
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod