Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Amstelveenseweg (1075XL)

Per direct beschikbaar

€ 2.500 p/m

70m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Langdurige huurappartementen in Amsterdam
Elk appartement van One22 is ontworpen voor gemakkelijk wonen. Elk appartement heeft een eigen woonkamer met open keuken, de keuze uit 1 of 2 slaapkamers en een balkon met een fraai uitzicht op het Vondelpark of het Schinkelkanaal. De woningen zijn comfortabel, slim ontworpen en volledig uitgerust, met een gemiddelde oppervlakte van 70 m2.

Gebouwd voor mensen die op zoek zijn naar een stabiele woning, is de minimale huurperiode één jaar. U kunt ook kiezen of u het appartement wilt personaliseren met uw eigen meubels, of de gemakkelijkheid van een al gemeubileerd appartement wilt.

Elke eenheid heeft een aparte berging en er is veilige parkeergelegenheid voor auto's en fietsen in onze kelder. Een centrale ingang met lift, trappenhuizen en een gemeenschappelijke binnenplaats maken het plaatje compleet.

Goede verbinding:
One22 heeft een ideale locatie aan de rand van het stadscentrum. Het is gemakkelijk te bereiken en een prima uitvalsbasis om de stad te verkennen. Trams en bussen stoppen recht voor de deur. Met de fiets of auto bereikt u binnen 10 minuten het historische centrum van de stad. Er is een directe verbinding met de ringweg van Amsterdam, de A10. De luchthaven Schiphol ligt op slechts 12 minuten rijden (20 minuten tijdens de spits).

Met een lokale sfeer:
Het Oud Zuid district, dat grenst aan het Vondelpark, is een ideale locatie voor professionals en hun gezinnen. Een reeks rustige buurten op slechts 10 minuten fietsen van het Leidseplein, en gevuld met cafés en boetieks. Dit is een gewilde buurt waar je je een 'local' kunt voelen en toch in contact kunt blijven met de levendigheid van de stad.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.500 per maand

Oppervlakte

70m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Amstelveenseweg
  • 1075XL
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod