Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Gerrit van der Veenstraat (1077EJ)

Per direct beschikbaar

€ 4.500 p/m

113m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het hart van de prestigieuze Apollobuurt, op de hoek van de beroemde Beethovenstraat, bieden wij dit volledig gerenoveerde appartement op de eerste verdieping aan. Het appartement is bereikbaar met een lift of trap.

Het appartement is gelegen in een populaire buurt in Amsterdam Zuid, vlakbij de Zuidas en het treinstation Amsterdam Zuid. Op loopafstand vindt u het Beatrixpark en het Vondelpark. De Beethovenstraat biedt een breed scala aan lokale winkels, supermarkten, restaurants en lunchrooms. In de buurt zijn meerdere speeltuinen en vindt u diverse (internationale) scholen.

Het huis is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Met de auto bent u in enkele minuten op de A10 ringweg richting Schiphol, Haarlem, Utrecht of Den Haag. Het treinstation Amsterdam Zuid WTC en het zakendistrict de Zuidas liggen op slechts 5 minuten fietsen afstand.

Indeling:

Gezamenlijke entree met trap en lift naar de eerste verdieping.

Entree met een ruime hal. De woonkamer bevindt zich aan de voorkant en is ingericht met luxe meubels. Nieuwe moderne keuken met ontbijtbar. Een enorme badkamer met dubbele douche, wastafel en toilet. Hier is ook de wasruimte geplaatst, die eventueel kan worden omgebouwd tot een fitnessruimte. Een andere badkamer met bad en douche. Apart toilet. Twee grote slaapkamers, beide met inbouwkasten. De hoofdslaapkamer is voorzien van airconditioning.

Een heerlijke unieke plek beschikbaar per 1 maart 2024!

Kenmerken:
- Twee slaapkamers
- Twee badkamers
- Balkon
- Moderne keuken
- Niet geschikt om te delen
- Geen huisdieren

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief. De gepubliceerde afmetingen zijn niet NEN gemeten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 4.500 per maand

Oppervlakte

113m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Gerrit van der Veenstraat
  • 1077EJ
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod