Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Bert Haanstrakade (1087HJ)

Per direct beschikbaar

€ 1.265 p/m

66m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op een prachtige locatie in IJburg Amsterdam, nabij alle voorzieningen, ligt het fraaie complex IJland. De appartementen hebben verschillende oppervlaktes, variërend van 43 tot 90 m2. Bijna alle appartementen hebben een terras of balkon met uitzicht op het IJmeer of de jachthaven. Als bewoner van IJland heb je tevens toegang tot een van de vier zuidelijk gelegen binnentuinen.

Het appartement is centraal gelegen naast de snelwegen A1, A9 en A10. Parkeren is mogelijk in de garage onder het appartementencomplex. Met het openbaar vervoer ben je in 15-20 minuten op Amsterdam Centraal Station. Op loopafstand vind je een supermarkt, de jachthaven, diverse restaurants en natuurlijk het strand van IJburg.

Het appartement aan Bert Haanstrakade 540 heeft een oppervlakte van ongeveer 67 m2. Het beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, voorzien van luxe apparatuur van Bruynzeel. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot het balkon. Verder is er een badkamer met douchehoek en separaat toilet. Het bouwjaar is 2010 en het energielabel is A.

Voor dit appartement gelden inkomensrichtlijnen. Het alleenverdiener bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) moet 3,5 keer de vermelde huurprijs van de woning bedragen. Voor tweeverdieners telt het tweede inkomen voor 50% mee. Bij zelfstandige ondernemers en gepensioneerden, of voor meer informatie over de inkomensrichtlijnen, kan men terecht op de website van Vanderlinden.nl.

Om in aanmerking te komen voor deze woning kan men zich inschrijven als woningzoekende via Vanderlinden.nl. De selectiecriteria zijn gebaseerd op objectieve maatstaven, zoals leeftijd, inkomen in relatie tot de huurprijs, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Er wordt geen onderscheid gemaakt op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit.

Bij meerdere vergelijkbare aanvragen voor een woning wordt er een willekeurig dossier gekozen op basis van volgorde van binnenkomst. Indien men niet is geselecteerd, kan men altijd contact opnemen met Vanderlinden.nl voor nadere toelichting. Het wordt aanbevolen om meerdere voorkeuren door te geven indien men interesse heeft in meerdere woningen.

Belangrijke informatie: De getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf. Het huurcontract geldt voor een periode van 12 maanden, daarna is de opzegtermijn één maand. Hoewel de informatie met zorg is samengesteld, is deze indicatief en kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.265 per maand

Oppervlakte

66m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

 • Bert Haanstrakade
 • 1087HJ
 • Amsterdam

Voorzieningen in de buurt

 • Ijssalon Het Ijsbonbonnetje@ Pampuslaan

  Restaurant - 17m

 • Midnight IJburg

  Supermarkt - 62m

 • Abbs Het Podium

  Universiteit - 83m

 • Diemen

  Treinstation - 2,6 km

 • Ijburg College

  Middelbare school - 63m

 • Espressofabriek IJburg

  Café - 51m

 • Studio/K

  Bioscoop - 4,5 km

 • Onze-Lieve-Vrouwe Gasthuis Locatie Oosterpark

  Ziekenhuis - 5,9 km

 • Amsterdam Airport Schiphol

  Vliegveld - 16,2 km

 • Brug Jachthaven IJburg

  Toeristische attractie - 25m

 • Openbare Basisschool Olympus

  Basisschool - 20m

Vergelijkbaar aanbod