Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Eef Kamerbeekstraat (1095MP)

Per direct beschikbaar

€ 1.610 p/m

86m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Geïnteresseerd? Ga naar [RESPOND] in de huurpresentatie op onze website en geef aan dat je geïnteresseerd bent. We verwijzen je ook naar onze website voor onze toewijzingscriteria.

Inkomensnormen en registratiedocumentatie: hiervoor verwijzen we je naar onze website.

Borg: de verhuurder kan om een borg vragen om verschillende redenen, bijvoorbeeld afhankelijk van de werksituatie van de kandidaten.

Renteaanpassing: voor huurwoningen met een vrije sector huur geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij de overheid in een bepaald jaar een andere maximale huurverhoging heeft vastgesteld voor vrije sector huurwoningen. Voor een gereguleerde huur bepaalt de centrale overheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

Vb&t streeft ernaar om je te helpen bij het vinden van een geschikte huurwoning naar beste vermogen. Daarom vragen we je om je te registreren via onze website. Registratie is altijd gratis en vrijblijvend. Je kunt je registreren voor direct beschikbare woningen, maar ook voor woningen die in de toekomst beschikbaar kunnen komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie informeren wij je automatisch per e-mail wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan jouw wooneisen. Het registratieformulier is te vinden op onze website.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. We kunnen echter niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je ziet of hebt gezien in of rondom de woning. Dit kan met name van toepassing zijn op de brochuretekst, plattegronden en metingen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.610 per maand

Oppervlakte

86m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Eef Kamerbeekstraat
  • 1095MP
  • Amsterdam

Voorzieningen in de buurt

  • IJburg College Voor Vwo Havo Mavo En Vbo

    Middelbare school - 26m

  • Amsterdam Science Park

    Treinstation - 2,5 km

  • Albert Heijn

    Supermarkt - 13m

  • IJburg College 2

    Universiteit - 27m

  • Amsterdam Airport Schiphol

    Vliegveld - 14,6 km

  • Wind 'n Wheels

    Toeristische attractie - 40m

  • Cherry Pickers Cinema

    Bioscoop - 2,1 km

  • Montessorischool Zeeburgereiland

    Basisschool - 31m

Vergelijkbaar aanbod