Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Badhuiskade (1031KV)

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

131m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit prachtige 3-kamerappartement heeft een oppervlakte van ongeveer 131 m2 en heeft een luxueus en modern design. Het appartement is gelegen op een hoek en biedt een schitterend uitzicht op Amsterdam. De woonkamer heeft ramen van vloer tot plafond aan twee zijden, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen valt en je bij binnenkomst wordt getrakteerd op een fenomenaal uitzicht over Amsterdam.

Het appartement heeft een hoogwaardige afwerking en een unieke locatie met een A++++ energielabel. Daarnaast hebben huurders toegang tot een goed uitgeruste fitnessruimte en een ontspannende sauna. Luxe voorzieningen zijn onder andere een theater-/bioscoopzaal, wijnkelders en gastenverblijven.

Het appartement bevindt zich op de 13e verdieping van het gebouw "Bold" in Overhoeks en biedt een centrale woonervaring voor mensen die zowel van het stadsleven als van de rust aan het water houden. Overhoeks benadrukt groen, ruimte, water en uitstekende bereikbaarheid - een ontwerp dat uniek is voor Amsterdamse standaarden.

In de buurt zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals restaurants, cafés, terrassen en culturele locaties zoals het EYE Filmmuseum en de A'DAM Toren. Het stadscentrum, de Bijenkorf en de grachtengordel liggen op slechts enkele minuten afstand. Winkelen is handig en de Ring A10 en het hart van Amsterdam zijn binnen 7 minuten bereikbaar.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met grote ramen, een eetgedeelte en een moderne open keuken met ingebouwde apparatuur. Er zijn twee ruime slaapkamers met schuifdeuren naar een balkon van ongeveer 14 m2. De luxueuze badkamer heeft een inloopdouche, bad, toilet en dubbele wastafel. Daarnaast zijn er inloopkasten bij de badkamer en slaapkamers met veel opbergruimte en een aparte kast in de hal. Het appartement heeft vloerverwarming en een houten vloer. Er is ook een afsluitbare fietsenberging met privé-parkeerplaatsen in de garage.

De binnenstad is gemakkelijk bereikbaar met de veerboot, die dag en nacht vaart. Het centraal station biedt ruime verbindingen met het openbaar vervoer in alle richtingen.

Belangrijkste kenmerken:
- Opgeleverd in 2021
- Woonoppervlakte ongeveer 131 m2
- Modern, ruim en licht appartement met fantastisch uitzicht
- Ruim balkon
- Energielabel A++++, duurzaam verwarmings- en koelsysteem, zonnepanelen
- Fietsenstalling met genummerde parkeerplaatsen
- Parkeerplaatsen te huur
- Wellness- en saunavoorzieningen
- Voorzien van gordijnen
- Huurprijs exclusief energie, water, internet en telefoonkosten
- Maandelijkse servicedienst van 125 euro
- Per direct beschikbaar
- Onderhuur is niet toegestaan
- Huurovereenkomst voor bepaalde tijd (minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar)

De verstrekte informatie op deze website is vrijblijvend en is met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). De juistheid of volledigheid kan niet worden gegarandeerd.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

131m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Badhuiskade
  • 1031KV
  • Amsterdam

Voorzieningen in de buurt

  • Amsterdam Central

    Treinstation - 77m

  • Open Coöp

    Supermarkt - 13m

  • Proeflokaal Abraham Kef

    Restaurant - 23m

  • Café Ons

    Café - 9m

  • Klik! Amsterdam Animation Festival

    Bioscoop - 31m

  • Amsterdam Airport Schiphol

    Vliegveld - 12,0 km

  • Groot Lab-Voormalig Laboratorium Shell

    Toeristische attractie - 22m

  • Amsterdam Institute of Finance

    Universiteit - 79m

  • Openbare Basisschool Ijplein

    Basisschool - 66m

  • Hyperion Lyceum

    Middelbare school - 26m

  • BovenIJ Ziekenhuis

    Ziekenhuis - 2,5 km

Vergelijkbaar aanbod