Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Osdorper Ban (1068LD)

Per direct beschikbaar

€ 2.062 p/m

131m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

3-kamer privésector huurappartement voor maximaal 2 woningdelers op de begane grond.

Met zijn gasvrije Friends appartement biedt The Ox een unieke kans om een ​​stap te zetten op de woningmarkt voor huisgenoten zoals vrienden, collega's, familieleden, enz.

The OX wordt gerealiseerd in Amsterdam Osdorp, op de kruising van de Osdorper Ban en de Meer en Vaart, vlak bij de Sloterplas en het Osdorpplein winkelcentrum.

Dit ruime en volledig afgewerkte appartement van maar liefst 131 m2 heeft een hoogwaardige laminaatvloer en strak behangen muren. Daarnaast heeft het appartement maar liefst 2 terrassen, één aan de westkant en één aan de oostkant met uitzicht op de binnentuin.

De voordeur bevindt zich aan de westkant en geeft toegang tot de hal met zijn 2 meter kasten en de woonkamer. Eenmaal in de woonkamer valt meteen de ruimte op naast het uitzicht op de moderne, strakke keuken, die is uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, recirculatie-afzuigkap, combi-oven/magnetron en gootsteen.

De 2e hal herbergt het toilet, 2 badkamers zijn volledig betegeld, net als het toilet, en zijn ook voorzien van een wastafel en douche met een glazen wand. De inpandige berging bevindt zich hier ook, zodat de wasmachine en droger handig achter een gesloten deur kunnen worden geplaatst.

De 2 zeer ruime slaapkamers zijn maar liefst 27,5 m2 groot en geven toegang tot het achterterras met uitzicht op de binnenplaats.

**Het appartement heeft een gekoppelde parkeerplaats, die verplicht is en zich bevindt in de onderliggende parkeergarage. Een unieke huisformule voor woningdelers, The Ox maakt het mogelijk in het opkomende Nieuw-West district!

Kan ik dit huis huren?
- €8.248 bruto per maand (dubbele inkomensparen)

BEZICHTIGINGEN / INFORMATIE:
- Bezichtigingen kunnen ALLEEN worden gepland op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Afspraken 's avonds of in het weekend zijn niet mogelijk.
- Het plannen van een bezichtiging en/of het opvragen van informatie per telefoon is NIET mogelijk. De verhuurder heeft ervoor gekozen om alle bezichtigingen zelf te regelen en informatie te verstrekken. Een bezichtiging of informatie kan alleen worden aangevraagd via Funda of de website van de verhuurmakelaar.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.062 per maand

Oppervlakte

131m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Osdorper Ban
  • 1068LD
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod