Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Van Eeghenstraat (1071GD)

Per direct beschikbaar

€ 7.250 p/m

217m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gerenoveerd 3-dubbel bovenhuis (gemeubileerd) met 2 badkamers en een heerlijk dakterras, gelegen op een geweldige locatie recht tegenover het Vondelpark. Deze luxe woning kenmerkt zich door de mooie afwerking, de hoge plafonds en de originele details. Er is veel lichtinval en een prachtige visgraat houten vloer met bies.

Indeling;
Eigen entree op de tweede verdieping. Ruime overloop met apart toilet en kast met wasmachine. Ruime en-suite kamer, met aan de voorzijde de eetkamer met een charmante erker en de luxe open keuken. De keuken met spoel eiland is voorzien van alle inbouwapparatuur, waaronder een groot fornuis. Je kunt gezellig aan de bar zitten terwijl er gekookt wordt.
De zithoek bevindt zich aan de achterzijde. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en de grote spiegelwand geeft de ruimte een extra ruimtelijk gevoel. Zowel de en-suite als de woonkamer hebben handige inbouwkasten.
Vanuit de hal bereik je het kantoor.

Trap naar de derde verdieping. Wederom een zeer ruime overloop met daglicht en een apart toilet. Op deze verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers en een derde iets kleinere slaapkamer, maar nog steeds een goede maat. De hoofdslaapkamer heeft inbouwkasten, een inloopkast en een ruim balkon. En-suite luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel.
De tweede badkamer is bereikbaar vanuit de hal, met inloopdouche en wastafel. De tweede slaapkamer heeft een groot overdekt balkon/terras.

Trap naar de vierde verdieping. Hier bevindt zich de dakopbouw met een heerlijke loungehoek en een prachtig uitzicht door de ramen rondom. Het dakterras is mooi aangelegd met veel groen en diverse loungebanken.

OMGEVING:
Het huis is gelegen recht tegenover het Vondelpark, met de ingang van het park op slechts 10 seconden loopafstand. Deze straat is rustig, maar dicht bij alle voorzieningen. De Cornelis Schuytstraat ligt op slechts 5 minuten lopen. Hier vind je diverse restaurants, een biologische supermarkt, groenteboer, slager en diverse winkels. Het Museumplein is in 5 minuten fietsen te bereiken. Hier vind je onder andere een grote supermarkt AH XL. Een fantastische omgeving om te wonen!

De huur is exclusief gas/water/elektriciteit, TV/internet en gemeentelijke belastingen. Parkeervergunning in gebied Zuid 8.1.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 7.250 per maand

Oppervlakte

217m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Van Eeghenstraat
  • 1071GD
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod