Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Herenmarkt (1013ED)

Per direct beschikbaar

€ 7.500 p/m

182m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim en charmant gemeubileerd huis (circa 180m2) in een monumentaal pand gelegen aan de Herenmarkt. Dit unieke huis heeft een geweldige indeling met maar liefst vier comfortabele slaapkamers, diverse mooie originele details en hoge plafonds, en is prachtig gerenoveerd en onderhouden. De ligging aan een pittoresk kindvriendelijk en autovrij groen plein tussen de Brouwersgracht en Haarlemmerstraat maakt het een ideaal gezinshuis.

Indeling:

Je betreedt het huis op de “Bel-Etage” via een prachtige hal.

Via de oversized stalen deuren kom je in de ruime woon- en eetkamer, met een open keuken.

De woonkamer, met een plafondhoogte van ongeveer 3,09m, heeft twee grote ramen aan de voorkant die uitzicht bieden op de Herenmarkt en het weelderige groene plein ervoor. In het midden van de kamer staat een grote familietafel met een op maat gemaakte vaste bank, en de gashaard zorgt voor een gezellige sfeer.

De woonkeuken met het eiland aan de achterkant kijkt uit op de lichte patio en is goed uitgerust met een grote koelkast, vaatwasser, mooie gasfornuis, oven en Quooker. Daarnaast heeft de keuken veel ingebouwde kast ruimte. Deze ruimte heeft historische kenmerken, een mooie houten planken vloer en ingebouwde boekenplanken maar heeft tegelijkertijd ook een moderne twist.

De charmante hal met oude marmeren vloeren heeft op maat gemaakte kasten en leidt je naar het achterhuis waar op de begane grond de eerste slaapkamer zich bevindt. De ruime slaapkamer met een antieke marmeren open haard heeft veel ingebouwde kasten. De twee dubbele deuren aan de achterkant leiden naar een bedstee, nu gebruikt als kleine bibliotheek.

Ook vanuit de hal is er de lichte moderne badkamer met een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Verder is er een apart gastentoilet naast de badkamer.

Naast de badkamer heb je toegang tot een kleine binnenplaats. Hier vind je de ingang van een handige opbergruimte/ wasruimte.

Als je de trap neemt, kom je op de mezzanine verdieping de master bedroom tegen. Het dubbelhoge plafond met originele balken en opnieuw een prachtige open haard geeft deze kamer een boetiekgevoel.

Op de bovenste verdieping, te bereiken via een ruime en lichte trap, vind je de derde en vierde slaapkamer. Er is een kleinere, intieme slaapkamer en nog een unieke kamer met een loft bed onder het dak en veel kastruimte, en een kleine wastafel. Beide kamers zijn ongewoon licht en hebben nog steeds de originele vloerdelen.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar, onder voorbehoud van afspraken die met de huurder moeten worden gemaakt
- Huurprijs € 7.500 per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet/tv en gemeentelijke belastingen
- Borg van twee maanden huur
- Volledig gemeubileerd
- Monumentaal historisch huis
- Vier (4) slaapkamers
- Kindvriendelijke locatie in een autovrije straat

Ligging:
Het huis is gelegen in een autovrije straat op een klein kindvriendelijk plein, wat een rustige omgeving biedt. Vanaf daar kun je eenvoudig één van de mooiste grachten van Amsterdam betreden, waar de Brouwersgracht de Herengracht ontmoet. Daarnaast leidt een linksaf van het huis je naar de levendige Haarlemmerdijk / Haarlemmerstraat, waar diverse voorzieningen te vinden zijn, waaronder supermarkten, biologische markten, het park en het Centraal Station, allemaal binnen handbereik. Bovendien liggen basisscholen en kinderdagverblijven handig om de hoek, terwijl het Westerpark op slechts 10 minuten lopen afstand ligt, wat talrijke recreatiemogelijkheden biedt.

De Herenmarkt, gelegen tussen de Brouwersgracht en Haarlemmerstraat, is een rustige straat bekend om zijn historische herenhuizen, wat een oase van rust creëert midden in het centrum van de stad. Het gebied is versierd met monumentale kastanjebomen, wat bijdraagt aan de unieke charme ervan. Voor openbaar vervoer en gemak zijn het Centraal Station (metro, tram, trein en bus) en alle essentiële voorzieningen, waaronder winkels en restaurants, binnen maximaal 5 minuten loopafstand te vinden. De ringweg A10 is gemakkelijk bereikbaar via de Haarlemmerweg.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 7.500 per maand

Oppervlakte

182m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Herenmarkt
  • 1013ED
  • Amsterdam

Voorzieningen in de buurt

  • Amsterdam Centraal

    Treinstation - 64m

  • Café Harlem

    Café - 1m

  • Le Salon

    Bioscoop - 32m

  • Amsterdam Institute of Finance

    Universiteit - 54m

  • Dermatologie Praktijk Eendenburg/Nanninga

    Ziekenhuis - 2,2 km

  • Le Salon

    Bioscoop - 32m

  • Theo Thijssenschool

    Middelbare school - 78m

  • OBS De Burght

    Basisschool - 22m

  • Marqt

    Supermarkt - 16m

  • Il Tramezzino

    Restaurant - 1m

  • Amsterdam Airport Schiphol

    Vliegveld - 10,9 km

  • Van Totten Bridge

    Toeristische attractie - 5m

Vergelijkbaar aanbod