Te huur: Appartement Amsterdam (Bijlmerplein)

Huur direct!

Overzicht

 • 2.600 p/m
 • 102m2
 • 7,2 km
 • Aantal kamers:3
 • Huurprijs: Exclusief gas, water & elektriciteit
 • Datum beschikbaar: Per direct voor onbepaalde tijd

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Omschrijving

In het Amsterdamse Poort winkelcentrum en aan de voet van de Amsterdam ArenA Boulevard verrijst de nieuwe woontoren 'The Frame Building'. Er zijn nog instapklare appartementen beschikbaar in de particuliere sector, variërend van 75 tot 102 m2 met één of twee slaapkamers. Deze appartementen zijn voorzien van hoogwaardig afgewerkte vloeren en keukens met inbouwapparatuur. Neem snel een kijkje, want als je nu actie onderneemt, kun je begin juli al in je gloednieuwe appartement wonen. Hang de gordijnen op, zet het meubilair erin en je bent klaar om te gaan!

Bij The Frame Building huur je een instapklaar appartement, zowel van binnen als van buiten hoogwaardig afgewerkt. Elk appartement heeft een Bruynzeel keuken met diverse inbouwapparatuur. Daarnaast zijn de muren netjes afgewerkt en beschikt elk appartement over een PVC- of houten vloer. Het moderne entreegebouw biedt een pakketdienst waar je je postpakketten kunt laten bezorgen of retourneren in veilige pakketkluisjes. Zodra een pakket bezorgd is, ontvang je direct een melding en kun je het op je gemak ophalen. Verder is er voldoende overdekte fietsenstalling en een wasserette met professionele was- en droogmachines. Op het dak van het appartementencomplex is er een gemeenschappelijk dakterras waar alle bewoners van kunnen genieten met een fantastisch uitzicht over Amsterdam.

In The Frame Building worden in totaal 69 sociale huurwoningen, 37 middeldure huurwoningen en 107 particuliere huurwoningen gebouwd. De appartementen variëren in grootte van 26 m² tot 102 m². Een uniek kenmerk van The Frame Building is dat het project instapklaar wordt opgeleverd met hoogwaardige afwerking van binnen en buiten. Alle ramen zijn voorzien van isolatieglas met zonwering, de binnenmuren zijn afgewerkt met glasvliesbehang en alle appartementen hebben een hoogwaardige keuken van Bruynzeel in de kleur crystal grey met een zwart werkblad. De keuken is uitgerust met een 64 cm inductiekookplaat, oven met magnetron, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Elk appartement is ook voorzien van een PVC- of houten vloer. Alle particuliere huurappartementen hebben ook een aansluiting voor een wasmachine en droger. De woningen zijn aangesloten op het districtverwarmingsnet van Amsterdam en het gebouw is volledig gasvrij! De keuze voor materialen met een lage milieubelasting, zoals een infiltratiesysteem voor regenwater en een groen dak, draagt bij aan de duurzaamheidsambities en is uitgerust met zonnepanelen waarmee de gemeenschappelijke voorzieningen worden gevoed.

The Frame Building is zeer goed bereikbaar. Het ligt op slechts 5 minuten loopafstand van trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA. Met het openbaar vervoer ben je binnen 15 minuten op belangrijke locaties zoals Amsterdam Zuidas, Amsterdam Centraal Station en luchthaven Schiphol. Bovendien is The Frame Building verbonden met diverse fietsroutes. Het gebouw heeft een comfortabele fietsenstalling op de begane grond met maar liefst 430 plaatsen. Een auto? Dankzij de gunstige ligging van The Frame Building zijn de snelwegen A2, A9 en A10 binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Parkeergelegenheid is beschikbaar in nabijgelegen gemeentelijke of commerciële garages (Q-Park), maar dit dien je zelf te regelen.

De bouw van The Frame Building is gestart in de zomer van 2021. De verwachte oplevering van The Frame Building is het tweede kwartaal van 2023.

De minimale huurperiode is 12 maanden. Na 12 maanden kan de huur per volledige kalendermaand worden opgezegd. De servicekosten bedragen 50 euro per maand. Om in aanmerking te komen voor een huurappartement in The Frame Building, moet je een aantoonbaar bruto maandinkomen hebben van minimaal 3 keer de maandhuur. Vakantiegeld, eventuele 13e maand en vaste bonussen kunnen hierbij worden meegerekend. Een tweede inkomen van een partner kan voor 100% worden meegerekend. Huur wordt alleen verleend aan alleenstaanden, samenwonenden en gezinnen. Dit betekent dat woningdelers niet zijn toegestaan. Garantstellingen van ouders of derden zijn ook niet toegestaan.

Kenmerken

 • Aanbieder: Makelaar/Bedrijfsmatige verhuurder
 • Aantal kamers:3
 • Voorkeur geslacht:None
 • Inschrijven gemeente:Ja
10 uur geleden handmatig gecontroleerd
E-mailadres geverifieerd

Huur direct!

Foto's (2)

Te huur: Appartement Amsterdam Bijlmerplein
1/2

Locatie

 • Plaats:Amsterdam
 • Straat:Bijlmerplein
 • Postcode:1102ME
 • Buurt:Amsterdamse Poort
 • Wijk:Bijlmer Centrum (D,F,H)
 • Afstand tot centrum 7,2 km
Over Kamer.nl
Service
Huren
Kamers te huur
Studio's te huur
Laatste blogs