Geverifieerde verhuurder

Appartement Amstelveen

Startbaan (1187XR)

Per direct beschikbaar

€ 1.060 p/m

61m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In Amstelveen, tegenover de sportvelden aan de Startbaan, ligt de nieuwe woonwijk Olympiade. De wijk bestaat uit 7 duurzame appartementencomplexen die genoemd zijn naar historische Olympische Spelen steden.

In gebouw Athene zijn 161 luxe afgewerkte 2- en 3-kamerappartementen te huur, variërend in woonoppervlakte van circa 45 tot 87 m2. Alle appartementen zijn voorzien van hoogwaardige keukens, sanitair, vloerverwarming en vloerkoeling.

De appartementen op de begane grond hebben een balkon of privétuin, terwijl de bovenste verdiepingen beschikken over een uitkragend balkon of dakterras. Omgeven door veel groen en ruimte voor sport en ontspanning biedt Olympiade een gezonde en comfortabele woonomgeving.

Gunstig gelegen naast sportvelden, fitnesscentra en winkels, vind je in Olympiade zowel binnen als buiten parkeermogelijkheden. De oplevering van alle huurappartementen wordt verwacht voor de zomer van 2024, met Athene als eerste gereed halverwege juni.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.060 per maand

Oppervlakte

61m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Startbaan
  • 1187XR
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod