Geverifieerde verhuurder

Appartement Amstelveen

Burgemeester Rijnderslaan (1185MC)

Per direct beschikbaar

€ 1.696 p/m

91m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur in The Mayor in Amstelveen: ruim 3-kamer appartement op de begane grond. Het appartement heeft een oppervlakte van 91m2 en beschikt over een terras op het zuiden. Het is luxe afgewerkt en voorzien van een open keuken met luxe inbouwapparatuur. Ook is er een apart toilet en berging aanwezig. De badkamer heeft een tweede toilet, wastafel en inloopdouche.

The Mayor is gelegen in een besloten parklandschap met veel privacy, dichtbij het winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Het heeft een directe aansluiting op snelwegen en het OV richting Amsterdam en Schiphol. De huurprijs bedraagt €1.696 per maand, exclusief €125 servicekosten. Let op: de foto's zijn van een ander appartement in het complex en dienen ter illustratie van de afwerking.

Interesse in deze woning? Schrijf u in als woningzoekende bij 'REBO Huurwoning' via onze website. Wij hanteren inkomensvoorwaarden en vragen diverse actuele documenten. De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat na volledige doorloop van de inschrijvingsprocedure. De huurovereenkomst is voor 12 maanden, met automatische verlenging voor onbepaalde tijd. Ondernemers dienen daarnaast een waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur af te geven. Geheel vrije vestiging.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.696 per maand

Oppervlakte

91m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Burgemeester Rijnderslaan
  • 1185MC
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod