Geverifieerde verhuurder

Appartement Alkmaar

Geestersingel (1815GA)

Per direct beschikbaar

€ 3.750 p/m

189m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig penthouse van meer dan 189m2 te huur in de buurt van het centrum van Alkmaar. Dit gemeubileerde appartement is beschikbaar voor maximaal 2 jaar en bevindt zich op de bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het penthouse beschikt over een groot dakterras rondom, 2 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een berging/waskamer. Parkeren kan veilig op eigen terrein achter een snelheidspoort. Daarnaast is er een ruime fietsenstalling in de kelder. Het penthouse is te bereiken via de lift in het complex en biedt een prachtig uitzicht over de oude stadsmuur van Alkmaar. Gunstig gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Alkmaar met diverse voorzieningen.

Details: gemeubileerd, energielabel B, 2 parkeerplaatsen, huurperiode 1-2 jaar, geen huisdieren of roken toegestaan. Huurprijs is exclusief servicekosten, gas, water, elektriciteit en internet/tv. Beschikbaar per direct. Borg is 2x de maandelijkse huur.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.750 per maand

Oppervlakte

189m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Geestersingel
  • 1815GA
  • Alkmaar

Vergelijkbaar aanbod