Geverifieerde verhuurder

Appartement Alkmaar

Koorstraat (1811GN)

Per direct beschikbaar

€ 1.650 p/m

90m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze mooie maisonnette is te huur in hartje Alkmaar. Het 90 m2 huis wordt volledig gemeubileerd aangeboden, dus je kunt er direct intrekken! De woning bevindt zich op de tweede en derde verdieping van een winkelpand op een prachtige locatie in Alkmaar. Het huis is beschikbaar voor een maximale periode van een jaar.

Op de begane grond bevindt zich de voordeur met trap naar de drie verdiepingen. Het appartement ligt op de tweede en derde verdieping. Via de voordeur kom je in de woonkamer met erker en daardoor een vrij uitzicht op de Koorstraat. Aan de achterkant van de woonkamer bevindt zich de moderne open keuken met inbouwapparatuur.
Via de trap kom je op de derde verdieping waar zich twee slaapkamers en de moderne badkamer bevinden. Deze laatste is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Achter het huis op de derde verdieping is een zonnig dakterras met prachtig uitzicht over het oude stadscentrum.
Parkeren vereist een vergunning van de Gemeente Alkmaar; er is geen berging bij de woning aanwezig.

Bijzonderheden:
- Huurprijs is EXCLUSIEF energiekosten en kabel-tv/internet (325 euro);
- Maximale huurperiode is twee jaar;
- Waarborgsom is gelijk aan een maand huur;
- Geen kinderen, niet roken en geen huisdieren toegestaan.

Ben je op zoek naar een woning in het centrum van Alkmaar die je direct kunt betrekken? Reageer dan via ons inschrijfformulier!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.650 per maand

Oppervlakte

90m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Koorstraat
  • 1811GN
  • Alkmaar

Vergelijkbaar aanbod