Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hoogezand

Erasmusweg (9602AB)

Per direct beschikbaar

€ 525 p/m

105m²

5 kamers

Omschrijving

PER DIRECT MEERDERE KAMERS TE HUUR!

**Betaalbare Woonruimtes voor Studenten, Werkenden en Alleenstaanden in Hoogezand-Zuid en op zeer korte afstand van de stad Groningen.

Lijkt het je wat om te wonen in een gezellige hofjeswoning in het bruisende Hoogezand-Zuid? Dan is deze geschakelde eengezinswoning aan de Erasmusweg perfect voor jou en je medebewoners. Of je nu student bent, hard aan het werk bent of gewoon lekker op jezelf wilt wonen, hier vind je kamers die bij jou en je budget passen.

**Variatie in Kamers voor Iedereen**

De beschikbare kamers variëren in grootte en kunnen accommodatie bieden aan maximaal 4 personen, ideaal voor studenten of arbeidsmigranten die samen willen wonen. Voor slechts €525,- inclusief heb je al een knusse small kamer van 7m2. Liever iets meer ruimte? Kies dan voor de medium kamer van 10m2 voor €575,- inclusief. Ga je voor extra comfort en ruimte, dan is de large kamer van 12m2 of groter voor slechts €625,- inclusief de perfecte optie voor jou. Maak je geen zorgen over extra kosten, want alle kosten zijn al inbegrepen!

**Centraal gelegen en Praktisch**

De woning is gunstig gelegen met vrij uitzicht en dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. Op loopafstand vind je winkels, medische voorzieningen en scholen. Ook het treinstation is goed bereikbaar, en met de auto ben je binnen 15 minuten in het bruisende Groningen.

**Comfortabele Indeling**

Op de begane grond van de woning vind je een entree, toilet, woonkamer met tuindeuren, keuken, bijkeuken en stookruimte. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een vernieuwde badkamer te vinden. Je hoeft niet te vrezen voor koude dagen, want de woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en een moderne REMEHA combiketel (bj. 2009).

**Pluspunten van deze Woning**

Het platdak is in 2015 vernieuwd, het schilderwerk zowel binnen als buiten is recent gedaan en er is nieuwe bestrating en schutting aan de achterzijde geplaatst. Met elektrische zonwering aan de voorgevel en alle nodige comfort en ruimte, voel je je hier direct thuis!

Kortom, deze gezellige hofjeswoning in Hoogezand-Zuid is de ideale plek voor studenten, werkenden en alleenstaanden die op zoek zijn naar betaalbare en comfortabele leefruimtes. Pak je kans en maak van deze woning jouw thuis!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 525 per maand

Oppervlakte

105m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Erasmusweg
  • 9602AB
  • Hoogezand

Vergelijkbaar aanbod