Geverifieerde verhuurder

Appartement Leeuwarden

Tuinen (8911KB)

Per direct beschikbaar

€ 695 p/m

43m²

1 kamer

Omschrijving

PER DIRECT: Ruime gezellige studio(huurtoeslag) in het bruisende centrum van Leeuwarden!

Welkom bij dit charmante appartement aan de Tuinen in de populaire wijk Hoek. Deze zelfstandige studio zal binnenkort beschikbaar zijn voor verhuur en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en plezierig verblijf in Leeuwarden.

Ligging & Omgeving:
Deze woning is gelegen in het levendige centrum van Leeuwarden, waardoor je direct kunt genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Met talloze restaurants, cafés, winkels en culturele bezienswaardigheden om de hoek, is er altijd wel iets te doen. Bovendien bevindt de woning zich op loopafstand van diverse openbaarvervoersopties, waardoor je gemakkelijk de rest van de stad en de omliggende gebieden kunt verkennen.

Indeling & Voorzieningen:
Deze ruime studio is perfect voor zowel studenten als werkenden, stelletjes en expats. Het beschikt over een eigen keukenblokje met een 4-pits gaskookplaat, wasemkap en koelkast met vriesvak. Daarnaast is er een praktische badkamer met een vaste wastafel, douchecabine, toilet en aansluiting voor witgoed. De aanwezigheid van dubbele beglazing zorgt voor een aangename isolatie en rust in de woning. Bovendien deel je een klein buitenzitje met de achterburen, waar je kunt genieten van het zonnige weer of een gezellige barbecue kunt organiseren.

Huurtoeslag & Doelgroep:
Deze studio biedt de mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen, waardoor het ook financieel aantrekkelijk is. De doelgroep voor deze woning is divers en omvat studenten, werkenden, stelletjes en expats. Of je nu op zoek bent naar je eerste eigen plek, een comfortabele uitvalsbasis voor je werk of gewoon wilt genieten van het bruisende stadsleven, deze studio voldoet aan al je wensen en behoeften.

Plan nu een bezichtiging en ontdek zelf de vele mogelijkheden die deze gezellige en ruime studio te bieden heeft. Wacht niet te lang, want deze woning zal snel verhuurd worden!

We staan klaar om je te helpen bij het vinden van je ideale thuis!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 695 per maand

Oppervlakte

43m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Tuinen
  • 8911KB
  • Leeuwarden

Vergelijkbaar aanbod