Waarom witgoed huren voor je studentenhuis

Het is een beetje een trend tegenwoordig, dat huren van dagelijkse dingen. Bijna elke student rijdt al op een Swapfiets en nu kun je ook je witgoed huren voor je studentenhuis. Wat dat betekent? Een kwalitatief goede wasmachine, koelkast of vaatwasser, bezorgd aan huis en gratis reparaties als er toch iets stuk gaat. Handig toch? Vandaag op de blog: het hoe en waarom van witgoed huren.


witgoed huren

Waarom witgoed huren?

Ga je op kamers? Dan heb je natuurlijk een wasmachine nodig. En een koelkast. Misschien zelfs een wasdroger of een vaatwasser. Al die spullen zelf kopen is een behoorlijke uitgave. En je moet ze ook nog eens de trap op proberen te dragen. Daarbij komt ook dat die apparaten in je studentenhuis waarschijnlijk oud zijn, smerig en bovendien veel stroom verbruiken, wat erg slecht is voor de portemonnee. Daar zijn oplossingen voor. Witgoedverhuurbedrijven bieden verschillende abonnementen op huishoudelijke producten, zoals wasmachines. Als je een echte koffieleut bent, kun je zelfs een professioneel espressoapparaat in je keuken laten zetten voor een maandelijks bedrag. Het handige is ook nog eens dat bezorgers alles voor je aansluiten en oude apparaten mee terug nemen. Mochten er toch problemen zijn of iets stuk gaan, dan zijn reparaties kosteloos. Je kunt alles online regelen bij witgoed huren.


witgoed huren


De kosten van witgoed huren

Bij elk product kun je een abonnement selecteren. De maandprijs is lager naarmate je een product voor langere tijd huurt. En je kunt de kosten natuurlijk met je huisgenoten delen. Een wasmachine leasen kost bijvoorbeel 11 euro per maand wanneer je een abonnement afluit voor 5 jaar of 19 euro per maand voor 1 jaar. Witgoed huren voor langere termijn is dus een goed idee wanneer je weet dat je dit voor langere tijd gaat doen.Je kunt je abonnement – en je wasmachine – namelijk meenemen naar een nieuwe woning, of het abonnement doorgeven aan de volgende huurder.

Waar kan ik witgoed huren?