Foto kamer te huur in Heerlen - Raadhuisplein
Geverifieerde verhuurder

Foto kamer te huur in Heerlen - Raadhuisplein

Kamer Heerlen - Raadhuisplein

Per direct beschikbaar

€ 750 p/m

15m²

1 kamer

Omschrijving

Huurprijs: € 750.-
Per direct te aanvaarden

Gave Studio in Heerlen-Centrum: Grijp Snel je Kans!

Hey daar! Ben jij op zoek naar een toffe plekje om te wonen in het bruisende centrum van Heerlen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben momenteel een gave studio beschikbaar op Raadhuisplein in Heerlen. En wees er snel bij, want deze woning heeft een tijdelijk huurcontract van maximaal 2 jaar.

Wat maakt deze studio zo speciaal?

**Toplocatie**
Deze studio is gelegen midden in het centrum van Heerlen. Dat betekent dat alle winkels die je nodig hebt praktisch om de hoek liggen. Geen gedoe met lange afstanden dus. Bovendien is het openbaar vervoer ook dichtbij, dus je bent zo waar je moet zijn.

**Voorzieningen om van te genieten**
De studio heeft alles wat je nodig hebt: je eigen badkamer voor de nodige privacy, airconditioning om cool te blijven tijdens warme dagen, en keukenaansluitingen (zelf even een keuken scoren!). Daarnaast is er ook een algemene wasruimte, zodat je altijd frisse kleding paraat hebt.

**Voor wie is deze studio geschikt?**
Deze plek is perfect voor studenten, werkenden, alleenstaanden, en expats die op zoek zijn naar een fijn stekkie in Heerlen. Of je nou druk aan het studeren bent of fulltime aan het werk, hier kan je helemaal jezelf zijn.

Wacht niet te lang en grijp deze kans voordat het te laat is! We hopen je snel te mogen verwelkomen in deze te gekke studio in Heerlen-Centrum.

Kenmerken kamer

Prijs

€ 750 per maand

Oppervlakte

15m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct tot 30 juni 2026

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze kamer

  • Raadhuisplein
  • 6411HK
  • Heerlen

Vergelijkbaar aanbod