Foto huurwoning te huur in Helden - Veldstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Helden - Veldstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.000 p/m

100m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Beschikbaar vanaf 30 juni 2024. Gemeubileerd, exclusief gas, water, elektriciteit, tv en internet (voorschot van €200 per maand). Mogelijkheid voor meerdere slaapkamers. Borg gelijk aan één maand huur. Huurcontract voor 1 tot 2 jaar.

Omgeving:
De Veldstraat in Helden biedt een aantrekkelijke leefomgeving voor zowel jonge professionals als gezinnen. Rustig en groen, maar met alle voorzieningen binnen handbereik.

Op loopafstand vind je diverse winkels, supermarkten en boetiekjes voor de dagelijkse boodschappen. Gezellige cafés en restaurants zijn in de buurt voor een diner of drankje met vrienden.

Voor gezinnen zijn er scholen en speeltuinen dichtbij, wat de omgeving veilig en kindvriendelijk maakt.

De Veldstraat heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer en uitvalswegen naar omliggende steden en de natuur in de omgeving.

Kortom, wonen aan de Veldstraat in Helden biedt het beste van twee werelden: de rust van het platteland gecombineerd met alle voorzieningen voor een comfortabel leven.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.000 per maand

Oppervlakte

100m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Veldstraat
  • 5988AK
  • Helden

Vergelijkbaar aanbod