Foto huurwoning te huur in Delft - Giststraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Delft - Giststraat

Per direct beschikbaar

€ 1.850 p/m

105m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Interesse in het huren van deze woning? Stuur ons een e-mail om uw interesse kenbaar te maken. Geef hierin informatie over uw huidige situatie, zoals uw gezinssamenstelling, financiële situatie en de reden waarom u op zoek bent naar een nieuwe huurwoning.

Gemeubileerd 3/4-kamer herenhuis met patio, zonnig terras, ruime woonruimte op de eerste verdieping en een gezellige zolder waar de originele dakconstructie zichtbaar is gebleven. Gelegen in een rustig deel van het centrum, op loopafstand van winkels, treinstation en openbaar vervoer. De Giststraat zelf is autovrij en biedt een zeer rustige omgeving. De huurprijs bedraagt € 1.850,- per maand exclusief G/W/E/TV en internet. Beschikbaar vanaf 1 augustus 2024.

Indeling:
Begane grond: entree, slaapkamer aan de voorzijde, hal met toilet en trap naar de eerste verdieping, grote slaapkamer aan de achterzijde, handige wasruimte met wasmachine, vriezer, werkblad, gootsteen en douche. Toegang tot de patio en schuur met veel bergruimte.
Eerste verdieping: overloop, keuken aan de voorzijde, woonkamer aan de achterzijde, hal met toegang tot balkon, luxe moderne badkamer met bad, wastafel en 2e toilet.
Tweede verdieping: lichte zolderruimte gebruikt als werk-/studieruimte met cv-ketel. Toegang tot zonnig dakterras.

Voorwaarden: geschikt voor een gezinshuishouden van maximaal 4 personen, studenten en groepsverhuur niet toegestaan. 1 maand borg vooraf te betalen. Minimale huurtermijn van 12 maanden. Geen huisdieren tenzij overeengekomen met de eigenaar. Roken en veranderingen aan de woning zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder niet toegestaan.

Heb je interesse in het huren van deze woning? Stuur ons een e-mail om je interesse kenbaar te maken. We selecteren de beste kandidaten voor een bezichtiging. Bij bevestiging door de eigenaar stellen we een huurcontract op en plannen we een inspectie van de woning. Na goedkeuring ontvang je de sleutel.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.850 per maand

Oppervlakte

105m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Giststraat
  • 2611PT
  • Delft

Vergelijkbaar aanbod