Foto appartement te huur in Sneek - Grootzand
Geverifieerde verhuurder

Appartement Sneek - Grootzand

Per direct beschikbaar

€ 895 p/m

54m²

1 kamer

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het bruisende centrum van Sneek bevindt zich het appartementencomplex aan het Grootzand 60. Achter de historische gevel zijn 5 moderne appartementen gerealiseerd variërend in grootte. Alle appartementen zijn direct bewoonbaar en voorzien van eigentijdse badkamers en keukens met inbouwapparatuur. Dankzij het energiezuinige A, B of C-label zijn de energiekosten laag en hebben alle bewoners toegang tot het gemeenschappelijke dakterras op de tweede verdieping.

Het appartement Grootzand 60 D op de begane grond met eigen buitenruimte is per 1 augustus beschikbaar voor een huurprijs van € 895 per maand, exclusief servicekosten. De verhuurvoorwaarden omvatten onder andere een minimale huurperiode van 1 jaar, een borgsom ter hoogte van twee maanden huur, en jaarlijkse huurverhoging volgens indexering. De servicekosten bedragen € 250 per maand en omvatten onder andere energie, water, internet, tv en schoonmaakdiensten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 895 per maand

Oppervlakte

54m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Grootzand
  • 8601AZ
  • Sneek

Vergelijkbaar aanbod