Travel Instagram accounts die je moet volgen!

Wij hebben speciaal voor jou de beste instagram accounts op een rijtje gezet die je moet volgen. Misschien kan je wel afleiding gebruiken tijdens je summer job of wil je alvast in de stemming komen voor je eigen trip.

@funforlouisĀ 

Fun for louis is het account van Louis Cole. Hij reist heel de wereld rond en dat is teurg te vinden in zijn feed. Sinds kort heeft hij een amerikaanse schoolbus getuned tot een -mega- mini huis! Al die avonturen zijn weer apart te beleven via zijn instagram @thehappinessbus. Genoeg redenen dus om hem te volgen.

@Muradosmann

Hou jij meer van foto’s wat een waar kunstwerk kan zijn? Dan moet je bij Murad Osmann zijn. Hij fotografeert zijn vrouw altijd op dezelfde manier en is er wereld beroemd mee geworden. Hij heeft inmiddels een boek uitgebracht waarin al deze prachtige foto’s gebundeld zijn, welke beschikbaar is bij bol.com.

 

@beautifuldestinations

Een perfect voorbeeld van een no-nonsense account, gewoon prachtige foto’s van over heel de wereld. Laat je inspireren voor je komende trip of om een trip te gaan maken. Dit account houdt je hoe dan ook zoet met genoeg travel foto’s.

@doyoutravel

Dit account heeft aller eerst mega veel #couplesgoals. Samen met zijn vrouw @gypsea_lust reizen zij heel de wereld rond. Heerlijke kiekjes om blij van te worden.

@gypsea_lust

Gypsealust, of te wel de vrouw van @doyoutravel. Haar feed heeft een perfecte balans tussen fashion, travel en gewoon mooie foto’s. Dus ben jij een meid die houdt van travel, fashion & lifestyle dan moet je bij haar zijn!

@wonderful_places

Wonderfull places staat in dezelfde lijst als Beautiful destinations. Een account waar je gewoon blij van wordt. non-nonsense en lekker veel travel kiekjes!

@droneheroes
Drone heroes heeft een feed om verliefd op te worden! Alle beelden zijn uiteraard vanuit de lucht. Dit geeft een heel niet perpectief om foto’s te maken. De oprichters van Drone heroes hebben ook @Diveheroes, waarin de feed onderwater is genomen.