De perfecte Beach Party: cocktails en games

De zomervakantie komt eraan! Organiseer jij binnenkort een beach party? Of plan je gewoon een heerlijk dagje strand met je vrienden? Dan wil je daar het beste van maken, met meer dan alleen een handoekje en je fles zonnebrand. Hieronder delen we een aantal top tips om de perfecte beach party te organiseren, met de ideale drankjes en beach games voor de ideale dag aan het strand.


perfecte beach party


De lekkerste drankjes om mee te nemen in je koelbox

Wat is een stranddag zonder een een gezellig drankje? Een paar zomerse cocktails tussendoor maken van je beach party iets speciaals. Ben jij de Bob? Zorg er dan voor dat je genoeg verfrissende non-alcoholische drankjes bij je hebt. Biertjes zijn natuurlijk altijd goed, net als een fles koude witte wijn. Alcoholvrije varianten zijn volop verkrijgbaar, of Radlers. Oh, en vergeet je flesopener niet!


Tips voor het meenemen van cocktails:


Gebruik een goede fles, groot genoeg voor zes drankjes. je kunt ook een grote kan gebruiken en de hoeveelheid verdubbelen, maar zorg ervoor dat deze goed afsluitbaar is.

Voeg een beetje water toe aan je mix. Als je een cocktail schudt, zorgt het water ervoor dat de ingredi├źnten goed mixen. Belangrijker echter, is dat je de cocktail drinkbaar maakt en niet veel te heftig voor een warme dag in de felle zon.

Houd de fles zo koud mogelijk. Je giet de cocktails pas over ijs op het strand. Koop een zak ijs in de supermarkt en stop die in je koelbox, want zelfs als de helft ervan smelt op het strand, heb je nog steeds genoeg voor in je drankje. Je kunt ook de fles met voorgemixte cocktail in de vriezer bewaren totdat je de deur uit gaat en daarna in de koelbox.

Neem je garnering mee. Het duurt drie seconden om een limoen te snijden en in een tupperware bakje mee te nemen, maar ze zorgen wel dat je cocktails er puik uit zien.

Kijk hier voor recepten voor cocktails om mee te nemen in de koelbox. 
(recepten zijn in het Engels. Als je hulp nodig hebt met de hoeveelheden, hier is een goede calculator)


De leukste spelletjes voor op het strand


TidalBall

Als je je strandfeestje al vroeg op gang wilt laten komen, is een TidalBall-set een ideaal spelletje. Dit eenvoudige strandspel combineert jeu de boules en cornhole, en is de ideale manier om actief bezig te zijn en je drankjes te drinken. Graaf een paar gaten en loopgraven, probeer ballen erin te gooien en drink als je faalt! (Of maak je eigen spelregels!). Hieronder een video om je een idee te geven.

Touwtrekken

Het strand is de perfecte plek voor touwtrekken. Afgezien van het feit dat het grappig is en een leuke manier van team building, is het een ideale gelegenheid voor je gespierde vrienden om te testen of al die bezoekjes aan de sportschool ook echt hun vruchten hebben afgeworpen! Als je geen touw bij de hand hebt, knoop dan een paar strandhanddoeken aan elkaar.

Beach volleybal

Strijk neer met je party dichtbij een volleybalnet, of neem je eigen set mee. Voor een beetje casual sportplezier is beach volleybal is een leuke activiteit voor iedereen ongeacht hoe goed je bent.


strand cocktails