Online geld verdienen als student vanachter je laptop

Werken achter de bar of vakkenvullen doen de meeste studenten om wat extra geld in het laatje te brengen. Maar tegenwoordig is het steeds gemakkelijker om ook online wat bij te verdienen. Hieronder een aantal websites waarmee jij online geld kunt verdienen.


Word een expert bij The One


Weleens gehoord van The One? Als jij ergens veel vanaf weet, kun je je als expert aanmelden op dit platform en per minuut betaald worden voor het delen van jouw kennis. Zo kun je makkelijk online geld verdienen als student. The ONE biedt een platform voor mensen met een specifieke kennis, waar anderen naar op zoek zijn. Door per minuut te betalen, doen klanten direct expertise op via jou. De eerste minuut is gratis, daarna bepaal jij hoeveel je betaald wilt krijgen per minuut. Je hoeft overigens geen professional te zijn op jouw gebied, misschien heb je ergens gewoon veel ervaring in en kun je iemand’s vragen goed beantwoorden. Je kunt jezelf aanbieden als expert op het gebied van werkelijk alles: van voeding tot IT and van marketing tot fitness.

Ga naar The One


laptop bijverdienen studenten


Start een pagina op Patreon


Vooral voor creatievelingen is Patreon een interessante site om eens te bekijken. Stel, je maakt muziek, of animatiefilmpjes. Of je bent heel goed in grafisch ontwerpen en kunt daar best les in gaan geven. Wat als je een kleine groep van je grootste fans zou kunnen overhalen om je te ondersteunen met een maandelijks lidmaatschap in ruil voor nieuwe producten? Jij maakt nieuwe dingen die zij leuk of leerzaam vinden, en zij betalen maandelijks een klein bedrag om daar exclusief toegang tot te krijgen. Online geld verdienen als student is op deze manier niet alleen een bijverdienste, maar kan potentieel een leuke eigen business worden.

Ga naar Patreon 


patreon


Geef les via Udemy


Help mensen nieuwe vaardigheden te leren, hun carrière te verbeteren en hun hobby’s te verkennen door jouw kennis te delen. Creëer je eigen lesprogramma op video met behulp van de Udemy instructeurs, die je stap voor stap wegwijs maken in het opzetten van de cursus. Wat is jouw passie of expertise? Waar weet jij meer vanaf dan wie dan ook? Waar willen mensen meer over leren? Udemy heeft 25 miljoen potentiele leerlingen online, video’s in meer dan 50 verschillende talen en 35,000 instructeurs die je kunnen bijstaan in het maken van jouw programma. Jij creëert jouw lesprogramma en vervolgens kunnen mensen het kopen via Udemy. Denk aan marketing, grafisch ontwerp, technische kennis, business management, de mogelijkheden zijn eindeloos en the world is your oyster.

Ga naar Udemy


Vul Online surveys in

Een populaire manier voor studenten om geld te verdienen online is door het invullen van online surveys, of marktonderzoeken. Onderzoeksbedrijven zijn altijd opzoek naar nieuwe leden om enquêtes te beantwoorden en nieuwe producten te testen. Voor een paar minuten vragen invullen kun je worden betaald in geld of coupons. Check deze Engelse site voor een overzicht van de beste online surveys waar je je voor aan kunt melden. www.savethestudent.org


online geld verdienen als student


Online geld verdienen als student in aandelen met eToro

Misschien is handelen in aandelen nou niet direct iets waar je als student aan denkt als je op zoek bent naar een bijbaan. Toch kun je klein beginnen met die dingen en ‘onderweg’ een hoop leren – en hopelijk geld binnenbrengen als je er goed in bent. Wie weet kun je aan het eind van het jaar een leuk spaarcentje wegzetten. eToro is al meer dan tien jaar leider in de wereldwijde Fintech-revolutie (financieel-technische dienstverlening). Het is ’s werelds meest vooraanstaande sociale handelsnetwerk met miljoenen geregistreerde gebruikers, evenals een serie innovatieve handels- en beleggingsinstrumenten. Een van de belangrijkste doelstellingen van eToro is het verwijderen van barrières en het toegankelijker maken van online handelen voor mensen die nieuw zijn op het gebied van beleggen.

Ga naar eToro