Gratis ebooks downloaden op deze websites

Misschien ben jij nog een ouderwetse boekenwurm en verkies jij een papieren versie boven een ebook. Toch zijn digitale boeken niet meer weg te denken uit de academische en persoonlijke bibliotheek. Heb je een Kindle, dan kun je vele boeken downloaden en lezen op je scherm, maar ook in PDF formaat kun je digitale boeken lezen op je computerscherm, mobiel of iPad. Wat veel mensen niet weten is dat je superveel gratis ebooks kunt downloaden vanaf diverse websites, zowel non-fictie als literatuur. Hieronder zetten we enkele voor je op een rij.


gratis ebooks downloaden


BookBoon. eBooks voor studenten

Op BookBoon kun je honderden gratis studieboeken downloaden als PDF, geschreven door professoren van ’s werelds beste universiteiten, in de meest uiteenlopende onderwerpen. Accounting, marketing, scheikunde of psychologie; ben jij op zoek naar een boek over jouw studieonderwerp, dan zit er hoogstwaarschijnlijk wel iets tussen. Titels zijn in het Engels. Deze site is een aanrader omdat het boeken in verschillende categorie├źn onderverdeelt.Je kunt niet alleen de gewenste boeken downloaden, maar ook makkelijk andere gerelateerde boeken vinden.

bookboon.com/en/textbooks


Gratisboek.nl: alleen Nederlandstalige ebooks

Als je het lastig vindt om in het Engels te lezen, is er de website gratisboek.nl met alleen Nederlandse titels. Je kunt kiezen uit de bestandsformaten epub, mobi en pdf. Er is volop keuze uit literatuur, korte verhalen, reisverhalen, non-fictie, educatieve boeken en kinderboeken.

gratis-boek.nl


Free-ebooks.net: downloads in verschillende formaten

Op deze Engelstalige site kun je boeken downloaden als PDF, ePUB, Kindle en TXT. PDF is het meest voorkomende formaat op deze site. Gebruikers kunnen verschillende categorie├źn kiezen, zoals fictie, non-fictie, academisch, schoolboeken, klassiekers, fictie-audioboeken, non-fictie-audioboeken en kinderboeken. En voordat u een boek downloadt, kunt u op de website een voorbeeld bekijken. Als je je aanmeldt, krijg je vijf gratis downloads per maand.

www.free-ebooks.net


Manybooks: superveel non-fictie en romans

Deze Engelstalige website biedt ook weer duizenden sterk afgeprijste en gratis eBooks, en is vooral goed voor het vinden van fictie. De boeken kunnen worden gedownload in PDF-formaat, maar ook in andere formaten, zoals ePUB, pkg, mobi, pdb, enz., die je kunt openen op je computer, mobiel, Kindle en tablet.

manybooks


Download ebooks gratis: uitgebreid aanbod van titels

Altijd al Jane Eyre willen lezen? Op downloadebookgratis.nl vindt je een uitgebreid overzicht van gratis ebooks in de Engelse en Nederlandse taal. Met de zoekbalk kun je snel boeken zoeken, maar je kunt ook sorteren op titel of aantal downloads. Je kunt via het menu direct naar ebooks zoeken per categorie.

downloadebooksgratis.nl