• Home >
  • Blog >
  • Georganiseerd in 1 zomer: Organiseer je mobiel

Georganiseerd in 1 zomer: Organiseer je mobiel

24 augustus 2018

banner Speciaal voor jou zijn wij een serie gestart om deze zomer stap voor stap georganiseerd te raken. Zes weken lang komt er iedere vrijdag een artikel online. In deze artikelen staan stappen die jij kan uitvoeren zodat jij in september weer fris en fruitig kan starten aan een nieuw schooljaar. Dit is alweer het vierde artikel dat online komt in deze serie. De eerste twee artikelen gingen voornamelijk over online organiseren. In dit artikel komt het item aanbod wat iedereen het meest gebruikt namelijk: Je mobiel!

1. Controleer je apps

Bekijk al jouw apps kritisch, check of je ze nog gebruikt en of je er blij van wordt. Organiseer ze daarna weer op kleur, functie of mapjes! Doe waar jij blij van wordt. Er bestaan ook apps dat je kan tracken hoe veel jij op je mobiel zit maar ook welke apps jij het meeste gebruikt. Misschien confronterend maar zeker goed om te weten. Klik hier om hem te downloaden.

2. Maak een back up en verwijder alles

Maak een back up van alles, letterlijk alles! Je foto's, je WhatsApp geschiedenis maar ook emails of andere zaken die jij bewaard op je mobiel. Wil je meer weten hoe je dit kan doen en waar jij vandaag nog meer een back up van wilt maken? Lees dan ons artikel waar wij alles voor jou op een rijtje hebben gezet.

3. organiseer je contacten

Al jaren hetzelfde nummer en altijd je contacten blind overgezet? Loop eens door jouw contactenlijst en verwijder dubbelen contacten, oude telefoonnummer en mensen die je simpel niet meer spreekt. Dit geeft zoveel rust binnen jouw mobiele wereld. Dit is ook het moment om de contacten te kunnen aanvullen met nieuwe nummers of juist overal emailadressen toe te voegen.

4. Update

Als laatste tip willen wij je graag herinneren om de nieuwste update van je mobiel te installeren. Dit zorgt ervoor dat je mobiel weer sneller wordt en niet meer vast loopt. Wanneer je dit gedaan hebt kan je gelijk naar jouw Appstore om al jouw apps te updaten en dan ben je alweer klaar!

Gerelateerde berichten