De leukste strandtenten van Nederland

Het nieuwe collegejaar is nog niet begonnen en de zomer is nog niet voorbij! Genoeg tijd nog dus om de leukste strandtenten van Nederland uit te checken. Ga je lekker met vrienden naar het strand? Bezoek dan eens een van deze beach bars.


leukste strandtenten nederland


BEACHCLUB BIRDS in Kijkduin

Of het nou een regenachtige dag is of bloedjeheet, Beachclub BIRDS is een superrelaxte strandtent om naartoe te gaan. Ongedwongen en met een heerlijke menukaart.

www.beachclubbirds.nl

leukste strandtenten in nederland


ULUWATU BEACHCLUB, Hoek van Holland

Een heerlijke plek voor een zonnige middag strandhangen, vriendelijke service en bijzondere menukaart. Ook goede vegan opties. Relaxte sfeer en leuke muziek. Bezoek het zusje Patagonia beach in Scheveningen.

uluwatubeach.nl


PELE SURF SHACK, Hoek van Holland

Een gloednieuwe hippe strandtent in Hoek van Holland met relaxte sfeer. Probeer er de vegan bitterballen, speciale koffie, smoothies, drankjes en Hawaiiaanse bieren.

www.pelesurfshack.com

leukste strandtenten nederland


CLUB ZAND, Castricum

Club Zand is een gezellig strandpaviljoen op het strand van Castricum aan Zee. De relaxte sfeer en de wereldse menukaart zorgen voor een optimaal dagje chillen, het hele jaar door.

clubzand.nl

leukste strandtenten nederland


DE JONGENS, Bergen aan Zee

De Jongens is een gezellig en hip strandpaviljoen in Bergen aan Zee. Zin om te leren surfen? De surfschool biedt diverse cursussen aan. Ga lekker vroeg als het strand nog leeg is en bestel een gezond ontbijt. Voel je thuis in de huiskamersfeer binnen of zit buiten waar een Ibiza-vibe hangt met relaxte muziek.

www.dejongensbergenaanzee.nl


HIPPIE FISH, Zandvoort

Heerlijk relaxte strandtent, dagelijks geopend, en zeker een van de leukste strandtenten in Nederland. Geen zin om in de rij te staan voor je biertje? Bij de beach bar kan je via hun app online zelf drankjes en eten bestellen. Drankjes staan meteen klaar bij de bar en je krijgt een sms als je eten klaar staat om op te halen. Handig!

www.hippiefish.nl/nl/strandbar

leukste strandtenten nederland


Timboektoe, Velsen-Noord

“Een stukje verscholen paradijs aan de Nederlands kustlijn”, noemen ze het zelf, Timboektoe in Velsen-Noord. Timboektoe ligt aan het strand en er is gratis parkeergelegenheid in de buurt. Niet alleen in de zomer is het er heerlijk chillen, ook in de winter is het binnen erg gezellig met open haarden. Regelmatig DJ-s en live muziek.

leukste strandtenten nederland