De beste tosti-ijzers voor je studentenhuis

Vaak trek in een tosti? Een tosti apparaat mag eigenlijk niet ontbreken als je op kamers gaat. Maaltijden koken schiet er nogal eens bij in als je student bent, en een smakelijke tosti is zo gemaakt. Ook als je ’s nachts hongerig thuis komt na een avondje stappen. Wat zijn de beste tosti-ijzers volgens de consumenten?


beste tosti-ijzers 2020


Een tosti-ijzer of complete grill?

Een simpel tosti-ijzer is alleen geschikt voor het grillen van je boterhammen. Koop je een multigrill-apparaat, dan kun je bijvoorbeeld ook vlees of hamburgers grillen of stokbroodjes omtoveren tot lekkere panini’s. Kijk ook naar de hoeveelheid Watt van het apparaat. De goedkopere hebben vaak maar 700W sterkte en dat betekent dat het langer duurt voordat je tosti klaar is en de kaas goed gesmolten. Hier zijn de tosti-ijers die uit meerdere testen positief naar voren zijn gekomen. Deze zijn onder andere verkrijgbaar bij bol.com, Blokker en Mediamarkt.


De beste Tosti-ijzers


Krups FDK452 tosti ijzer – v.a. €42,95

Houd jij van strak design, dan past dit tosti-ijzer in je straatje. Het FDK452 Krups tosti apparaat is mooi vormgegeven en makkelijk in gebruik. Hij is voorzien van grote schelpvormige tostiplaten met anti-aanbaklaag. Het apparaat is veilig in gebruik door de handgreep met vergrendelingsclip.

beste tosti-ijzers 2020


Tristar SA-3060 tosti ijzer – v.a. €24,95

Onder de beste tosti-ijzers staat deze dit jaar in de top vijf. De Tristar SA-3060 heeft XXL platen, waardoor je genoeg ruimte hebt voor twee goedgevulde tosti’s. De twee diepe schelpplaten zijn voorzien van een antiaanbaklaag, wat het schoonmaken makkelijk maakt. Ook heeft het ijzer een deksel met vergrendeling, een power indicatie lampje en antislipvoetjes.

beste tosti-ijzers 2020


Tristar SA-3050 tosti ijzer – v.a. €15,99

De budget optie voor als je net op kamers gaat en je uitzet bij elkaar aan het rapen bent. Makkelijk schoon te maken, op te bergen en voorzien van een oververhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat de grill nooit te heet wordt.


Multi grill apparaten


Tefal Snack Collection SW854D contactgrill – v.a. €72,21

Je betaalt iets meer voor een multi-inzetbaar tosti ijzer, maar dan heb je wel de ideale grill voor alle gerechten! Je kunt met dit apparaat bijvoorbeeld ook groentes grillen en poffertjes of wafels maken.

beste tosti-ijzers 2020


Princess 112415 – Contactgrill – v.a.€49,95

Een 2000W tosti-ijzer voor de lekkerste tosti’s, panini’s, maar ook vlees en groenten. Dankzij het zwevende bovendeksel past zelfs een extra goedgevulde panini of tosti makkelijk onder het apparaat. Makkelijk op te bergen en schoon te maken en gezonder, doordat je geen vet of olie hoeft te gebruiken.


De lekkerste tosti-recepten

Honger gekregen? Lees ook onze blogpost met de lekkerste tosti recepten.

De lekkerste tosti’s om zelf te maken

lekkerste tosti's