De 5 beste technische gadgets voor studenten

Studenten hebben altijd een hoop te doen. Het volgen van lessen, studeren voor tentamens, het voltooien van projecten, opdrachten en het deelnemen aan voldoende sociale activiteiten – hoe kun je al deze bezigheden beter organiseren en een beetje overzichtelijk houden? Hier zijn de 5 beste technische gadgets voor studenten.


beste technische gadgets


Google Nest Hub Max

Het slimme display van Google, de Nest Hub Max, kan op verschillende manieren nuttig zijn voor een student. Met ingebouwde stereoluidsprekers zorgt de Nest Hub Max ervoor dat ze nooit een alarm of afspraak missen. Je kunt de Google Assistant een breed scala aan vragen stellen en de resultaten bekijken op een breed 10-inch touchscreen.

Bovendien ondersteunt de Nest Hub Max verschillende andere services. Zo kun je stapsgewijs recepten lezen en op het scherm een diavoorstelling van je foto’s weergeven. De Google Nest Hub Max kan ook je kamer in de gaten houden. Omdat het kan functioneren als een bewakingscamera voor thuis, kunt je de live feed van de camera op afstand vanaf je telefoon controleren.


beste technische gadgets

Google’s smart display, the Nest Hub Max


Anker Nebula Capsule 2

Studenten hebben een krap budget en tientallen euros uitgeven aan bioscooptickets iedere week is over het algemeen geen optie. Daarom is de draagbare projector van Soda, de Nebula Capsule 2, een ideale gadget voor hen. Het apparaat verandert elke kamer in een minitheater door 100-inch HD-video-content op een muur te projecteren.

Het werkt op een batterij, zodat je tijdens het kijken niet met kabels te maken hebt. Dankzij de compacte vorm kun je hem zelfs meenemen in je tas. Je kunt films of video’s afspelen via de eigen Android-interface van de projector of aansluiten op een computer of telefoon. De Nebula Capsule 2 werkt met Chromecast, zodat je video’s draadloos kunt streamen.

Sony WH-XB900N Wireless Noise Canceling Headphones

Studenten werken en studeren vaak in lawaaierige omgevingen zoals studentenhuizen of drukke universiteitsbibliotheken. Sony’s WH-XB900N draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking zorgt ervoor dat ze zich kunnen concentreren en externe ruis onmiddellijk wordt uitgeschakeld. De Sony WH-XB900N kost de helft minder dan andere premium hoofdtelefoons met ruisonderdrukking, maar biedt veel van de functies die je nodig hebt.

Ze hebben aanraakgevoelige oorschelpen voor muziekregeling en een aandachtsmodus voor wanneer je met iemand wilt praten. Met één oplaadbeurt gaat de Sony WH-XB900N-hoofdtelefoon een dag mee en kun je deze opladen met een USB Type-C-kabel.


Samsung T5 SSD

Het leven van het studentenleven omvat urenlange colleges, projecten en het maken van vele notities. De Samsung T5 SSD voorkomt dat het geheugen van hun computer verstopt raakt. Het heeft een capaciteit van 1 TB en kan lees- en schrijfsnelheden tot 540 MB / s bereiken.

De schijf past in de palm van je hand en neemt niet veel ruimte in beslag. Je hebt de optie om het met een wachtwoord te beveiligen en Samsung bevat zowel een USB-C-naar-C- als USB-C-naar-A-kabel, zodat je niet hoeft te investeren in een dongle van derden. De Samsung T5 SSD is ook beschikbaar in 500 GB en 2 TB variaties en in vier kleuren.

beste technische gadgets

JBL Flip 4

Of je nu met je vrienden thuis bent of op een feestje, de JBL Flip 4 is een van de beste Bluetooth-luidsprekers voor het afspelen van muziek en daarmee een van de meest populaire and beste technische gadgets voor studenten. Het heeft een krachtig geluid en een batterij van 3000 mAh die een levensduur van 12 uur heeft. Bovendien is de buitenkant waterdicht en voorzien van een speciale knop om te praten met Google Assistant of Siri.


beste technische gadgets