• Home >
  • Blog >
  • 7 dingen wat je absoluut mee moet nemen op vakantie

7 dingen wat je absoluut mee moet nemen op vakantie

22 juli 2018

Banner We hebben speciaal voor jou 7 dingen op een rij gezet die je absoluut moet meenemen op vakantie.

1. Een ouderwets spel

Het is misschien iets waar je niet direct aan zou denken maar een goed ouderwets potje yahtzee op het strand is gegarandeerd succes. Mocht je yahtzee minder leuk vinden neem dan gewoon een pakje kaarten mee. Je hebt gelijk eindeloos veel mogelijkheden voor spelletjes en probeer er eens een drank spelletje van te maken voor in de avond.

2. Vakantie leesvoer

Buiten de vakantie heb je nooit echt de tijd om dat ene boek te lezen of het tijdschrift waar je een abonnement op hebt. Neem ze mee en jij zult je niet vervelen op het strand.

3. Onderwatercamera

Je hebt ze in verschillenden soorten en prijsklassen. Je kan al een onderwater wegwerpcamera kopen bij de kruitvat voor een tientje, maar ook een GoPro van 400,-. Het geeft je hoe dan ook een hilarische herinnering aan de vakantie.

4. Strandlaken met verborgen rits

Wanneer je op het strand ligt en je lekker met ze alle wilt zwemmen, weet jij zeker dat je spullen goed opgeborgen zijn. Het is de perfecte hiding spot voor je hotelkamerpas, sleutel, mobiel en wat geld.

5. Powerbank op zonne-energie

Op vakantie ben je uiteraard veel onderweg en heb je niet altijd de mogelijkheid om je mobiel normaal op te laden. Dan is een powerbank op zonne-energie de perfect uitkomst

6. Dingen wat normaal je moeder mee zou nemen (en stiekem handig zijn)

Denk aan: Pleisters, medicijnen zoals diarree remmers en paracetamollen maar ook een kopie van je paspoort. Oftewel vraag gewoon even thuis of zij nog suggesties hebben waar je om moet denken.

7. Voetvolley, beachvolley of beachtennis

Als laatste tip kan je ook iets voor op het strand meenemen. Het ligt er natuurlijk aan hoe veel ruimte je tot je beschikking hebt. Neem een bal mee voor voetvolley of beachvolley en een setje beachtennis als je wat minder ruimte hebt. Je kan ze ook natuurlijk aanschaffen op de plek van bestemming en ze vervolgens weer weggeven wanneer je weg gaat.      

Gerelateerde berichten