7 dingen die je deze zomer wel wilt doen!

We hebben speciaal voor jou 7 dingen op een rij gezet die je deze zomer moet gaan doen. De zomer is het perfecte moment om dingen te doen waar je in het dagelijkse leven nooit aan toe komt.

 1. Festival pakken met je vrienden
  De zomer is vol gepland met festivals. Dit mag dan ook zeker niet ontbreken in jouw zomerplanning. Ben je vergeten een kaartje te kopen? Kijk dan eens op ticketswap. Met behulp van ticketswap kan je op een veilige manier tickets overkopen en met een maximale overwaarde.
 2. Buiten film avond houden
  Filmavondjes worden vaak georganiseerd met slecht weer en een hoop snacks. Waarom niet in een tuin of dakterras? Hang een oud wit laken op en speel met een beamer jouw favoriete films en series af. Nodig je beste vriendinnen uit en heb de tijd van leven.
 3. Probeer iets nieuws!
  In de zomer hebben we eindelijk eens de tijd om nieuwe dingen uit te proberen. Heb je al eens gekeken of er bij jou in de buurt een SUP mogelijkheid is, die ene nieuwe yoga studio uitgeprobeerd of gewoon een hele nieuwe hobby ontwikkelen! Dit is dan het moment om het uit te proberen. Misschien ontmoet je daardoor ook nieuwe mensen.
 4. Kamperen
  Misschien wel compleet niet jouw ding maar mega leuk met vrienden. Een avond lang bij het kampvuur kletsen, verhalen vertellen en S’mores maken. Of te wel pak de tent in en gaan!
 5. Food festival bezoeken
  Festivals hoeven niet altijd met muziek te zijn. Bezoek eens een food festival bij jou in de buurt. Allemaal lekker eten van verschillende plekken. Er bestaat geen makkelijkere manier om eettentjes te leren kennen.
 6. Neem een dagreis!
  Er zijn tegenwoordig zo veel mogelijkheden om een dagreis te maken. Er zijn dan ook geen smoesjes meer mogelijk. Pak de bus naar Parijs, Berlijn of Antwerpen. Je bent er zo en vaak in de nacht terug. 24 uur lang in Parijs, genoeg tijd om naar de Eiffeltoren te gaan, macarons te eten en wijn te drinken.
 7. Helemaal niks
  Zorg ook dat je in de zomervakantie, dagen hebt dat je gewoon even helemaal niks hoeft te doen. Daarvoor is het ten slotte zomervakantie voor!