Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag

Prinses Mariestraat (2514KG)

Per direct beschikbaar

€ 5.500 p/m

306m²

9 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig, deels gemeubileerd, ruim herenhuis perfect voor een gezin, met uitzicht op de gracht, in een populaire buurt in het centrum van Den Haag. Het huis heeft vier verdiepingen en behoudt alle mooie, karakteristieke details zoals ornamentale plafonds en glas-in-lood ramen. Op loopafstand van de levendige Denneweg en Frederikstraat, met al zijn winkels en restaurants. Openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn ook gemakkelijk bereikbaar. Franse en Duitse scholen liggen op fietsafstand.

Indeling: prachtige marmeren entreehal met gashaard, garderobe en veel opbergruimte onder de ingebouwde houten banken, openslaande deuren leiden naar de marmeren gang met gastentoilet met wastafel, vanuit de gang komt u in de prachtige woonkeuken met alle inbouwapparatuur, 4 diepe opbergkasten. Mooie Franse vouwdeuren leiden naar de compacte stadspatio/tuin met uitzicht op de gracht van de Mauritskade. U heeft zelfs uw eigen privé aanlegplaats voor een boot.

Luie trappen leiden naar de eerste verdieping: overloop, toilet, prachtige, lichte, ruime woonkamer (ca. 5,4 x 6,2 m2 en 3,7 m hoge ornamentale plafonds) over de volledige breedte van het huis met parketvloer en open haard, schuifdeuren naar achterste eet-/familiekamer (ca. 9,3 x 3,95 m), kantoor/studeerkamer.

Tweede verdieping: overloop, toilet, slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkasten en toegang tot zonnig terras, badkamer met douche, wastafel en wasmachine en droger. Prachtige hoofdslaapkamer (ca. 6,2 x 3,95 m) over de volledige breedte van het huis met houten luiken en gashaard. Ensuite een marmeren badkamer met bad, toilet, douche en dubbele wastafel.

Derde verdieping: drie slaapkamers en twee badkamers, beide met douche, toilet en wastafel. Slaapkamers aan de voor- en achterzijde hebben veel inbouwkasten. Overloop heeft ook een extra diepe opbergkast. Daklicht.

Kenmerken:
- Houten vloeren door het hele huis
- Terrasverwarming
- Uitzicht op de gracht van de Mauritskade
- Privé aanlegplaats voor boot
- Alarmsysteem
- 5 slaapkamers, 4 badkamers
- Fantastische woonkeuken met alle inbouwapparatuur en gashaard
- Stadsleven op zijn best

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 5.500 per maand

Oppervlakte

306m²

Aantal kamers

9

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Prinses Mariestraat
  • 2514KG
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod