Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag

Schelpstraat (2514KH)

Per direct beschikbaar

€ 5.500 p/m

239m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Monumentaal maar zeer modern hoekherenhuis met overdekte garage voor 2 auto's. 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ruim dakterras. Nabij de Frederikstraat en Denneweg, maar toch zeer rustig gelegen.

Indeling:
Entree, vestibule met garderobe en toegang tot de garage met elektrische deur en autolift voor 2 auto's. Hal, toilet, lage maar grote bergruimte. Ruime, moderne eetkeuken met luxe inbouwapparatuur en houtgestookte open haard. Toegang tot de studeerkamer via de hal en trap.
1e verdieping: Overloop, toilet. Lichte woonkamer met gashaard. Slaapkamer met kastruimte en badkamer met bad, ruime douche met 3 douchekoppen en dubbele wastafel.
2e verdieping: Overloop met kasten en wasapparatuur. 3 slaapkamers, waarvan 2 met airconditioning, 2e badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.
Groot dakterras met fantastisch uitzicht over Den Haag.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 5.500 per maand

Oppervlakte

239m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Schelpstraat
  • 2514KH
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod