Geverifieerde verhuurder

Appartement De Kwakel

Vuurliniehof (1424KA)

Per direct beschikbaar

€ 1.104 p/m

60m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Start verhuur eind maart! Registreer nu als geïnteresseerde op de projectwebsite thamenhof.nl en blijf op de hoogte van de huurappartementen.

Thamenhof biedt 115 moderne huurappartementen in een groene omgeving met alle gemakken van de stad vlakbij. Gelegen tussen de Vuurlijn en de Koningin Máximalaan in Uithoorn, zijn deze appartementen ideaal voor starters, doorstromers en vitale ouderen. Thamenhof bevindt zich in het hart van de Randstad en het Groene Hart, dichtbij belangrijke voorzieningen en verbindingswegen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

De appartementen zijn modern en licht en hebben een eigen balkon. Geniet van een ruime woonkamer, een moderne keuken en een complete badkamer. Je hebt de keuze uit één of twee comfortabele slaapkamers en er is ook een praktische berging beschikbaar. Parkeren kan onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

Thamenhof biedt de ideale combinatie van groen wonen en alle voorzieningen in de buurt. Basisscholen, middelbare scholen, (sport)verenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard zijn allemaal vlakbij. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en het horeca-aanbod in het centrum zijn goed bereikbaar.

De appartementen bij Thamenhof zijn geschikt voor sociale verhuur, middenhuur en vrije sector. Er zijn in totaal 30 sociale huurappartementen, 2 middenhuurappartementen en 83 vrije sector appartementen. De appartementen variëren qua oppervlakte van 55 m² tot 100 m² en zijn verdeeld over twee complexen. Er zijn 85 parkeerplaatsen beschikbaar.

Thamenhof ligt in de buurt van het prachtige Groene Hart en biedt volop mogelijkheden om te genieten van de natuur. Je loopt zo vanuit je voordeur de groene omgeving in. De nabijgelegen Vuurlijn, een kronkelende dijkweg, neemt je mee in de rijke geschiedenis van de regio. In minder dan 25 minuten fiets je naar de uitgestrekte Westeinderplassen.

Ondanks de groene omgeving is Thamenhof goed bereikbaar. Met de fiets zijn de belangrijkste voorzieningen in het centrum van Uithoorn snel te bereiken. Vanaf 2024 loop je in enkele minuten naar de halte van de tramlijn Uithoorn, die je rechtstreeks naar Amsterdam brengt. Ook met het openbaar vervoer heb je goede verbindingen naar de rest van Nederland. Met de auto rijd je in vijftien minuten naar Amstelveen via de N201 en N521. Via de A9 ben je zo in Amsterdam en met de N201 en A2 bereik je Utrecht in een half uur.

De bouw van Thamenhof is al begonnen en de appartementen worden naar verwachting medio 2024 opgeleverd. Houd de website in de gaten voor het startmoment van de verhuur.

Zie jij jezelf al wonen in Thamenhof? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kun je mailen naar .

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.104 per maand

Oppervlakte

60m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vuurliniehof
  • 1424KA
  • De Kwakel

Vergelijkbaar aanbod