Geverifieerde verhuurder

Appartement De Kwakel

Vuurliniehof (1424KA)

Per direct beschikbaar

€ 879 p/m

59m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Binnenkort starten de verhuuractiviteiten in Thamenhof! Registreer nu als geïnteresseerde op de projectwebsite thamenhof.nl en blijf op de hoogte van de huurappartementen.

Thamenhof biedt 115 moderne huurappartementen in een groene omgeving met alle gemakken van de stad in de buurt. Gelegen in Uithoorn, tussen de Vuurlijn en de Koningin Máximalaan, is Thamenhof ideaal voor starters, doorstromers en vitale ouderen. De appartementen zijn ideaal gelegen in de Randstad en het Groene Hart, vlakbij belangrijke voorzieningen en uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

In Thamenhof geniet je van een moderne en lichte woning met een heerlijk privébalkon. Ontspan in de ruime woonkamer, kook culinaire hoogstandjes in de moderne keuken en geniet van de complete badkamer. Daarnaast beschik je over één of twee comfortabele slaapkamer(s), een praktische inpandige berging en parkeerplaatsen onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

Thamenhof biedt een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan basisscholen, middelbare scholen, (sport)verenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en het horeca-aanbod in het centrum zijn vlakbij. Thamenhof biedt dus groen wonen met alle gemakken in de buurt.

Het aanbod in Thamenhof is divers, met sociale, middensegment en vrije sector appartementen. Newomij biedt in totaal 115 moderne en compleet afgewerkte nieuwbouwappartementen te huur aan, elk met een eigen balkon. Er zijn 30 sociale huurappartementen, twee middensegment appartementen en 83 vrije sector appartementen beschikbaar. De appartementen hebben één of twee slaapkamers en variëren in grootte van 55 m² tot 100 m². Er zijn in totaal 85 parkeerplaatsen beschikbaar.

Wonen in Thamenhof betekent ook genieten van de prachtige natuur van het Groene Hart. Vanuit je voordeur loop je zo de groene omgeving in. De nabijgelegen Vuurlijn, een kronkelige dijkweg, brengt je in contact met de rijke geschiedenis van de regio. Deze diende vroeger als verbindingsweg tussen onzichtbare forten voor het vijandige leger. De Vuurlijn maakt deel uit van de beroemde Stelling van Amsterdam, die sinds 1996 is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. In de buurt van Thamenhof zijn er ook verschillende fietsroutes die leiden naar de mooiste plekjes in het Groene Hart, zoals de Westeinderplassen op minder dan 25 minuten fietsen.

Thamenhof is goed bereikbaar, omringd door groen en toch in een stedelijke en goed bereikbare omgeving. Het centrum van Uithoorn, met alle belangrijke voorzieningen, is gemakkelijk per fiets bereikbaar. En vanaf 2024 loop je binnen enkele minuten naar de tramhalte Aan den Zoom, die je snel naar Amsterdam brengt via de Uithoornlijn. Ook met de auto ben je verzekerd van goede verbindingen. Via de N201 en N521 bereik je Amstelveen in vijftien minuten. Amsterdam is ook snel bereikbaar via de A9. Als je de N201 en de A2 neemt, ben je in een half uur in Utrecht.

De bouw van Thamenhof is gestart en naar verwachting zullen de appartementen medio 2024 gereed zijn. Houd de website in de gaten voor het starten van de verhuur. Ben je geïnteresseerd in wonen in Thamenhof? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kan je mailen naar [email protected].

Kenmerken appartement

Prijs

€ 879 per maand

Oppervlakte

59m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vuurliniehof
  • 1424KA
  • De Kwakel

Vergelijkbaar aanbod