• Home >
  • Blog >
  • Georganiseerd in 1 zomer: Maak overal een back up van

Georganiseerd in 1 zomer: Maak overal een back up van

27 juli 2018

banner Speciaal voor jou zijn wij een serie gestart om deze zomer stap voor stap georganiseerd te raken. Zes weken lang komt er iedere vrijdag een artikel online. In deze artikelen staan stappen die jij kan uitvoeren zodat jij in september weer fris en fruitig kan starten aan een nieuw schooljaar. Het tweede artikel is een kleine opvolger voor het eerste artikel. Mocht je deze gemist zijn kan je hem hier terug vinden. Vandaag zullen we je herinneren aan alle dingen waar jij vandaag nog een back up voor wilt maken.

1. Online bestanden

Zorg dat je van al jouw online bestanden een back up maakt. Het liefste zelf op een online cloud zoal goodledrive, dropbox of icloud. Hier heb je altijd toegang tot om back up maken of bestanden te openen. Wanneer je op school bent kan jij nog steeds bij je gemaakte rapporten en onderzoeken.

2. Persoonlijke documenten

Persoonlijke documenten zijn goed om een digitale kopie van te hebben. Je kan dan ook altijd bij jouw bestanden of je nu in het buitenland bent of thuis. Wanneer jouw tas met portemonnee gejat wordt in het buitenland ben jij heel blij dat je een kopie hebt van jouw zorgpas, paspoort en credit card.

3.Foto's organiseren

Als laatste moet je zorgen dat jij zeker back ups maakt van al je foto's. Al is het alleen om te zorgen dat je genoeg geheugen houdt op je telefoon. Dit zijn de herinneringen van nu, zorg dat je deze bewaard en niet zomaar weg gooit omdat je ruimte te kort hebt op je telefoon.      

Gerelateerde berichten